Катедра "Икономикс"

Oфициалното връчване на дипломите на студентите от катедра „Икономикс“

сряда, 05 октомври 2022 14:53

На 2октомври (сряда) 2022 г. от 15:00 ч. в аула „Максима“ на УНСС ще се състои церемонията по официалното връчване на дипломите на студентите от катедра „Икономикс“, завършили специалностите:„Икономика“ – редовно обучение, „Икономика“ – дистнционно обучение, „Макроикономика“, „Икономика с преподаване на английски език“ от ОКС „бакалавър“,  и на студентите от ОКС „магистър“. 

Раздаването на дипломите ще се съчетае и с провеждането на симпозиум, както и откриването на аудитория и паметна плоча в памет на проф. д.ик.н. Камен Миркович - дългогодишен преподавател и ръководител катедра "Икономикс" (1988 - 2001г), както и ректор на УНСС в периода 1993-2003г. 


Забележка: За присъствие на церемонията е необходимо дипломантите да се подпишат в дипломната книга по следния начин:

  • Дипломантите редовно обучение да се явят в канцеларията на ОКС „бакалавър“ – редовно обучение в срок от 3 октомври до 25 октомври 2022 г. от 9:00 до 16:00 ч. (дипломантите да представят бележка от библиотеката, че не дължат книги);
  • Дипломантите дистанционно обучение да се явят в канцеларията на ОКС „бакалавър“ – дистанционно обучение един час преди церемонията в деня на официалното връчване;
  • Дипломантите от ОКС „магистър“ да се явят в канцеларията на ОКС „магистър“ два часа преди церемонията в деня на официалното връчване.

Галерия снимки от Oфициалното връчване на дипломите на студентите от катедра „Икономикс“ ...