Катедра "Счетоводство и анализ"

Четвърти в България обучителен курс JUNIOR IR CLASS 2022 за придобиване на знания по професията "Връзки с инвеститорите" и капиталовите пазари

вторник, 24 януари 2023 8:35

Четвърти в България обучителен курс JUNIOR IR CLASS 2022 за придобиване на знания по професията „Връзки с инвеститорите“ и капиталовите пазари

В изпълнение на Меморандум за сътрудничество между Финансово-счетоводния факултет (ФСФ) на УНСС и Асоциацията на директорите за връзки с инвеститорите (АДВИБ) - студенти от УНСС участваха в четвъртия в България обучителен курс „JUNIOR IR CLASS 2022“, за придобиване на знания по професията „Връзки с инвеститорите“ и капиталовите пазари.

Лектори в програмата бяха юристи с дългогодишен опит в областта на регулацията на капиталовите пазари, икономисти и експерти в областта на корпоративното управление, разкриването на информация и корпоративните комуникации. В обучението взе участие и доц. д-р Атанаска Филипова - Сланчева, преподавател във ФСФ, координатор по меморандума за сътрудничество между УНСС и АДВИБ.

След една седмица интензивно обучение на участниците в „JUNIOR IR CLASS 2022“ и успешно положен изпит в периода 21-25 ноември 2022 година, АДВИБ сертифицира нови 7 участника в редиците на професионалистите по връзки с инвеститорите. Успешно завършилите курса, получиха покана за участие на церемонията по връчване на Годишните награди на директорите за връзки с инвеститорите провела се на 07.12.2022 г.

Лекторите и сертифицираните участници в убучението JUNIOR IR CLASS 2022.

Партньори на АДВИБ по организиране на събитието бяха: УНСС, Българска Фондова Борса, ПФБК, Асоциация на индустриалния капитал, Национална комисия по корпоративно управление, Монбат АД, Софарма АД, Стара Планина Холд АД, Трейс Груп Холд АД, Топливо АД, See News и др.

Даниела Пеева, председател на АДВИБ, изрази своята благодарност към партньорите, лекторите и взелите участие студенти в обучението.

За разпространение на информация за събитието сред студентите на УНСС помогнаха катедрите на ФСФ, както и Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС, с ръководител Атанас Димитров.


Галерия снимки от Четвърти в България обучителен курс JUNIOR IR CLASS 2022 за придобиване на знани ...