Катедра "Икономика на транспорта и енергетиката"

Бакалаврите и магистрите от катедра "Икономика на транспорта и енергетиката" също се дипломираха

вторник, 05 декември 2017 13:30

понеделник, 04 декември 2017 13:49

Връчени бяха дипломите на бакалаврите и магистрите от катедра "Икономика на транспорта и енергетиката". На официалната церемония в аула „Максима“ ръководителят на катедрата проф. д-р Виолета Мутафчиева им пожела здраве, щастие и професионални успехи.

В аула „Максима“

Транспортният сектор е твърде динамичен и се развива с бързи темпове, а потребностите от квалифицирани специалисти в тази област непрекъснато нарастват. Надявам се, че вие ще се насочите към нея, за да приложите знанията, които сте получили през изминалите четири години, каза проф. Мутафчиева.

Проф. Виолета Мутафчиева

Владимир Владимиров, изпълнителен директор на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД, поздрави завършващите. Чест е за мен да присъствам на вашия празник. Оттук нататък някои ще започнат първите си професионални стъпки, а други ще покажат, че са стойностни служители и ще вървят нагоре в кариерната йерархия. УНСС е една от водещите образователни институции в България, а голяма част от кадрите на университета заемат управленски позиции -  както в бизнеса, така и в държавното управление. БДЖ поддържа много добри контакти с УНСС и специално с катедра „Икономика на транспорта и енергетиката“, а дългогодишното ни сътрудничество дава своите положителни резултати. Сигурен съм, че ви очаква добро бъдеще, обърна се към дипломантите г-н Владимиров.

Г-н Владимир Владимиров

Преди повече от 17 години завърших същата специалност. Системата на транспорта се нуждае от специалисти и се надявам вие да бъдете успешна част от нея. Търсете реализация в тази област, защото камъкът си тежи на мястото. Бъдете здрави и упорити, не се отказвайте и се борете за вашата реализация, пожела на абсолвентите Слав Монов, изпълнителен директор на „Столичен автотранспорт“.

Г-н Слав Монов

Думи на благодарност към преподавателите

Галерия снимки от Бакалаврите и магистрите от катедра "Икономика на транспорта и енергетиката" същ ...