Катедра "Икономика на търговията"

Бакалаврите и магистрите от „Икономика на търговията“ и магистрите от „Управление на търговски вериги“ получиха дипломите си

понеделник, 02 декември 2019 12:49

Бакалаврите и магистрите от „Икономика на търговията“ и магистрите от „Управление на търговски вериги“ получиха дипломите си

понеделник, 02 декември 2019 11:49

„В дипломите, които получавате днес, са отразени постигнатите от вас постижения в най-големия и стар бизнес университет в България и Югоизточна Европа, който скоро ще отбележи своя 100-годишен юбилей. Убеден съм, че те ще бъдат ключ за успешната ви професионална реализация. Получените знания са добра основа, върху която можете да надграждате. За нас, преподавателите, ще бъде привилегия, ако ви срещнем отново“, каза доц. д-р Бисер Петков, ръководител на катедра "Икономика на търговията", при връчването на дипломите на бакалаврите и магистрите от специалност „Икономика на търговията“ и на магистрите от специалност „Управление на търговски вериги“.

Дипломантите

Доц. Петков подчерта, че образованието е в основата на успеха на всеки човек и пожела на абсолвентите да не спират да се образоват, да бъда гъвкави и винаги отворени към новото, да придобиват нови умения. „Продължавайте да се подкрепяте взаимно, споделяйте трудности и успехи. Ние винаги ще се гордеем с вашите професионални успехи“, заяви той.

Доц. Бисер Петков

Проф. д-р Димитър Димитров, декан на факултет „Икономика на инфраструктурата“, също поздрави абсолвентите. Той посочи, че усилията на дипломантите заслужават подобаващо признание. „Търговията съществува от началото на човечеството, но е и много модерна професия, защото се развива непрекъснато. Бъдете уверени и намирайте своите нови търговски пътища“, пожела проф. Димитров.

Проф. Димитър Димитров

„От утре ще гледате още повече към практиката. Вратите на нашата институция са широко отворени за хора, които искат да започнат да практикуват професията. Потребителската защита става все по-интересна тема и включва много предизвикателства в себе си. Ние търсим млади и амбициозни хора. В наше лице вие имате бъдещи партньори“, каза г-н Димитър Маргаритов, председател на Комисията за защита на потребителите.

Г-н Димитър Маргаритов

Церемонията продължи с връчване на дипломите (на снимките долу).

Галерия снимки от Бакалаврите и магистрите от „Икономика на търговията“ и магистрите от „Управлени ...