Катедра "Икономика на търговията"

Наши студенти взеха участие в XII международна научна конференция за студенти и докторанти „Инфраструктура: бизнес и комуникации“

вторник, 23 април 2024 20:00

По традиция в края на април факултет "Икономика на инфраструктурата" организира международна конференция за студенти и докторанти. Дванадесетото издание на научния форум се проведе под патронажа на  ректора на УНСС проф. д-р Димитър Димитров.

 В конференцията взеха участие 37 български и чуждестранни студенти и докторанти, като докладите им бяха разделени в пет панела. Сред тях бяха и нашите третокурсници Йоана Миланова и Даниел Тренчев, спец. "Икономика на търговията". Те представиха своите научни разработки пред заинтересованата аудитория е Малка конферентна зала, където се дискутираха темите от петия панел на конференцията.

 Темите, застъпени в тазгодишната конференция, разпалиха интереса на участниците и публиката със своята актуалност и интерактивност на представянето. Наред с дискусията се оформиха кръгове по интереси и вярваме, че събитието е спомогнало за разкриване на научния потенциал на всеки един от студентите и докторантите.

            

При официалното закриване на конференцията всеки участник получи сертификат за участие и сборник с научните доклади на електронен носител. 

С пожелание за бъдещи научни и творчески постижения очакваме тазгодишните участници да се включат и в следващото издание на научния форум!

 

Повече за конференцията можете да прочетете тук: УНСС :: XII международна научна конференция за студенти и докторанти „Инфраструктура: бизнес и комуникации“ (unwe.bg)

 

 

 

Галерия снимки от Наши студенти взеха участие в XII международна научна конференция за студенти и  ...