Катедра "Икономическа социология"

Социолозите от УНСС се дипломираха

четвъртък, 21 декември 2017 11:14

На тържествена церемония в аула „Максима” катедра „Икономическа социология“ връчи дипломите на бакалаврите от специалностите „Социология“ и „Икономическа социология и психология“, както и на магистрите от магистърските програми „Социални изследвания, анализи и проекти” и „Бизнес психология и социология”.

Горди абсолвенти

На събитието присъстваха доц. д-р Лилия Йотова, декан на Общоикономическия факултет, проф. д-р Мария Стоянова, зам.-декан по научноизследователската дейност на Общоикономическия факултет и председател на Алумни клуб „Социология, икономика, психология в УНСС“, доц. д-р Андрей Нончев, ръководител на катедра „Икономическа социология”, гл.ас. д-р Тодорка Кинева, научен секретар на катедрата, преподаватели, родители и гости. 

Гл.асд-р Тодорка Кинева,  профд-р Мария Стоянова

доцд-р Лилия Йотовадоцд-р Андрей Нончев (от ляво надясно)

Нашата катедра е с 40-годишна история и опит в обучението на студенти по социология в УНСС. Това е паметен ден за вас, в който всеки ще получи своята диплома, постигната с усилия, амбиция и упоритост. Тя ви свързва в голямото академично семейство на нашия университет – най-старият и най-големият бизнес университет в България и Югоизточна Европа. И това не е раздяла, а е начало на едно добро сътрудничество и съвместни дейности, които може да осъществим чрез Алумни клуба на нашата катедра, заяви научният секретар гл.ас. Кинева (на снимката долу).

От името на деканското ръководство доц. Йотова поздрави абсолвентите. Пред мен са вашите грейнали, усмихнати и ведри лица, заедно с вашите роднини и близки, защото днес е паметен ден. Вие получавате диплома от престижен университет, който преди две седмици получи поредната институционална акредитация с оценка 9,66 (от максимално 10). Честита диплома и нека тя да не е последна, ученето през целия живот отваря много врати, изтъкна деканът. (на снимката долу).

Убедена съм, че на този паметен ден ще получите много поздравления, пожелания и съвети, обърна се към абсолвентите проф. Стоянова. Ето някои и от мен: наслаждавайте се на силата и красотата на своята младост, не бъдете безотговорни към сърцата на другите, не губете времето си за завист и корист, животът е състезание – понякога сте по-напред, друг път изоставате и накрая разбирате, че се състезавате сами със себе си. И още: бъдете позитивни, за да сте добри хора; помнете похвалите, бързо забравяйте обидите; създайте семейства, народете деца; не се възгордявайте от успехите, не се ругайте за неуспехите; работете здраво, пътувайте и се завръщайте у дома… И накрая, един съвет за бъдещето: непрекъснато учете. Честито дипломиране, млади социолози и приятели! Вие сте част от нас, затова добре дошли в нашия Алумни клуб!

Проф. Стоянова приветства абсолвентите

Доц. Нончев поздрави абсолвентите и им пожела да не се примиряват лесно, да не забравят катедрата, факултета и университета. Той призова всички да продължат обучението си в магистърските програми (на снимката долу).

Доц. Нончев връчи грамоти за отличен успех на студентите от магистърската степен – Зорница Борисова и Лилия Пейчева-Драгоева и от бакалавърската – Анелия Йотова и Елена Стоименова.

Прикачени файлове:

image/jpeg diplomirane2017.jpg - 170 KB

Галерия снимки от Социолозите от УНСС се дипломираха ...