Катедра "Регионално развитие"

Дипломиране на бакалаври, магистри и докторанти от катедрата

четвъртък, 09 януари 2020 15:00

Дипломиране 8.jpg      Дипломиране_2.jpg

Доц. Николов поздравява студентите                  Абсолвенти 

Бакалаври от редовно и дистанционно обучение по регионално развитие и магистри от програмата "Регионален бизнес и мениджмънт" получиха дипломите си на тържествена церемония в аула "Максима" на УНСС. Заедно с тях за първи път имаше церемония за връчване и на докторски дипломи. 

„Знанието е силата на вашето бъдеще.Вашите дипломи се уважават не само у нас, но и по света. Бъдете креативни, изграждайте и създавайте свързаност между хората и районите. Уповавайте се на знанията и уменията си. Бъдете успешни в професията, щастливи и удовлетворени от вашия житейски избор. Всичко това, от което сме част днес, е надграждане на 99-годишната славна история на УНСС. Не го забравяйте, особено днес, когато получавате легитимация за един сериозен етап от вашето духовно и професионално развитие. пожела на дипломантите ръководителят на катедрата доц. д-р Георги Николов и благодари на родителите им за доверието и подкрепата.

Дипломиране 11.jpg  Дипломиране_3.jpg
Научният секртар Елка Василева с пожелание към абсолвентите

Евгения Кирилова от дипломиращите се бакалаври поздрави преподавателите, абсолвените, родителите и гостите в  залата от името на студентите. Важно е и, че през тези четири години ние израснахме, превръщайки се в зрели, сериозни хора. Тук всеки един от нас получи модела, за да стане добър професионалист, достоен млад човек, готов да развива и гради своето бъдеще, да се справя с предизвикателствата, както в професионален, така и в личен план, започна поздравлението от името на студентите. 

Тя благодари от името на випуск 2019 на университета за създадената организация, и на преподавателите за добрия обучителен процес. Благодарим ви за всички конференции и семинари, положените усилия да ни направят знаещи, можещи конкурентоспособни специалисти, съвестни и отговорни хора, съдържаще обръщението.

 Дипломиране 9.jpg  Дипломиране 12.jpg

Доц. Цонков с обръщение към випусниците 

„Това е поредната крачка, която изминавате във вашия професионален и житейски път. Вие сте гордост на катедрата и лице на УНСС. Не го забравяйте, защото всеки един от вас е завършен специалист“, заяви доц. д-р Николай Цонков.


Дипломиране 10.jpg   Дипломиране_1.jpg

Доц. Петров връчва диплома                              Вече дипломирани


Доц. д-р Камен Петров изрази увереност, че абсолвентите успешно ще се справят с предизвикателствата, които им предстоят, и им пожела да вярват в себе си.

Гл. ас. д-р Елка Василева, научен секретар на катедрата, също поздрави абсолвентите: „За нас беше чест и удоволствие да ви обучаваме“.

 
DSC_0431.JPG   Дипломиране_6.jpg  

Връчване на дипломи за ОНС "Доктор" 

Дипломираните доктори от катедрата също поздравиха колегите си, но като техни преподаватели.
„Бъдете вдъхновени във всичко, което правите - в живота, в кариерата, в творчеството и семейството си. Сами ще осъзнаете, че колкото повече добро давате, толкова повече радост остава във вас“, обърна се към дипломантите ас. д-р Десислава Боцева.

Абсолвентите поздрави и ас. д-р Никола Танаков: „Чувствам се много горд и радостен, че заедно успяхме да постигнем много неща. Надявам се да продължавате да надграждате себе си.“

Прикачени файлове:

image/jpeg Дипломиране_2.jpg - 409 KB

image/jpeg Дипломиране_3.jpg - 279 KB

image/jpeg Дипломиране_6.jpg - 183 KB

image/jpeg Дипломиране_1.jpg - 250 KB

image/jpeg Дипломиране 11.jpg - 185 KB

image/jpeg Дипломиране 12.jpg - 265 KB

image/jpeg Дипломиране 10.jpg - 215 KB

image/jpeg Дипломиране 8.jpg - 163 KB

image/jpeg Дипломиране 8.jpg - 163 KB

image/jpeg Дипломиране 9.jpg - 203 KB

image/jpeg DSC_0431.JPG - 3309 KB

Галерия снимки от Дипломиране на бакалаври, магистри и докторанти от катедрата  ...