Катедра "Регионално развитие"

10 ГОДИНИ КАТЕДРА "РЕГИОНАЛНО РАЗВИТИЕ" - ЮБИЛЕЙНИ ПЛАКЕТИ И ОТЛИЧИЯ

вторник, 07 ноември 2023 16:20


  Награждаване_2.JPG

Снимка: Доц. Елка Васлиева и доц. Георги Николов в церемонията за връчване на юбилейните отличия за принос към развитието на катедрата. 


С юбилейни плакети за принос в развитието на катедрата бяха отличени членовете й от ръководителя на звеното доц. Георги Николов. 
Поименни плакети получиха всички преподаватели. Всеки от тях имаше възможност да сподели емоции, пожелания, спомени и виждания за развитието на катедрата. 
Заместник-деканът по учебната дейност и професор в катедрата Камен Петров каза на студентите, че те са бъдещето, а страната се нуждае от тях, защото държавата не може да върви напред без приоритети в регионалното развитие. 
Научният секретар на катедрата доц. Елка Василева пожела на студентите, регионалното развитие да е професионалният път на мечтите им. 
Директорът на Центъра за регионални изследвания доц. Николай Цонков пожела на следващите регионалисти творческо вдъхновение и благодари, че са избрали специалността за своето развитие. Мислете глобално, действайте регионално, беше призивът му към студентите. 
 
Главните асистенти в катедрата Цветелина Берберова, Георги Цолов, Веселина Любомирова, Десислава Боцева и Никола Танаков също поздравиха студентите за избора на специалност. 

Партноьрите на катедра "Регионално развитие" от Търгоовската камара в Сърбия, посолството на Виетнам в България и гостите от бизнеса получиха специални плакети за подкрепата и сътрудничеството си през годините. 

Плакет за принос към катедреното развитие с благодарност за подкрепата към академичния екип получи и административният секретар на катедра Станка Бонева.


Всички участници получиха юбилейната значка с празничното лого на катедрата като символ на партньорство, ангажираност и общи идеи за регионите, споделяни с екипа на специалност "Регионално развитие" в УНСС. 
 

Прикачени файлове:

image/jpeg Награждаване_3.JPG - 5785 KB

image/jpeg Награждаване_2.JPG - 4975 KB

Галерия снимки от 10 ГОДИНИ КАТЕДРА "РЕГИОНАЛНО РАЗВИТИЕ" - ЮБИЛЕЙНИ ПЛАКЕТИ И ОТЛИЧИЯ  ...