Катедра "Публична администрация"

Първи брой на списание "Journal of Management Sciences and Applications"

четвъртък, 05 януари 2023 11:03

 

През месец декември 2022 г. бе публикуван първият брой на списанието Journal of Management Sciences and Applications, резултат от усилията на екип преподаватели от факултет „Управление и администрация“. Проектът за неговото създаване, с ръководител доц. д-р Камен Петров, бе финансиран по линия на НИД, УНСС.

padmin_801c6_JOMSA.png

От катедра „Публична администрация“ в процеса активно участваха доц. д-р Александър Вълков, заместник-председател на международната редакционна колегия и отговорен редактор, гл. ас. д-р Ралица Велева в качеството си на главен редактор, гл. ас. д-р Красимира Вълчева, заместник-главен редактор и доц. д-р Деница Горчилова, член на редакционната колегия.

padmin_74d27_Screenshot 2024-03-05 at 11.10.32.png

Списанието публикува широка гама от теми в областта на управленските науки, стратегическото планиране, методологичните изследвания и теоретични парадигми. Статиите, подходящи за публикуване в JOMSA могат да включват също така и регионална политика, предприемачество, управление на човешките ресурси, организационно поведение и теория, както и науки за земята.

Екипът на списанието си поставя за цел в кратки срокове то да бъде индексирано в различни международни бази данни с цел повишаване на видимостта и достъпността на публикациите. 

 

 

Галерия снимки от Първи брой на списание "Journal of Management Sciences and Applications" ...