Катедра "Публична администрация"

Екип преподаватели от УНСС участва в про боно обучение в Париж

сряда, 06 октомври 2021 14:56

Екип от преподаватели от Университета за национално и световно стопанство участва в обучение – част от проекта BEESE (2018-1-HU01-KA203-047732, програма „Еразъм +“), организиран от партньорските институции в Париж, Франция. 

Доц. д-р Деница Горчилова и гл. ас. д-р Виолета Тончева-Златкова бяха част от лекторите на тридневното обучение, което се проведе между 29 септември и 1 октомври. Сред обучаваните бяха доц. д-р Александрина Мурджева (катедра "Информационни технологии и комуникации") и гл. ас. д-р Иван Вълчанов (катедра "Медии и обществени комуникации").

padmin_1376f_Picture1.png

Обучението включваше разяснение на про боно инициативите в университетска среда, начини за мотивиране на студентите за участие в тях, съвети за комуникация с организациите с нестопанска цел, финансиране на дейностите, подходи за организиране на про боно дейности. През цялото време участниците работиха по групи и дискутираха различни аспекти на про боно дейностите. Представителите от пет различни страни обсъждаха възможностите за осъществяването на про боно, задаваха въпроси и споделиха своите впечатления и предложения. Беше представено и ръководството за про боно – резултат от дейността по проекта, който е във финалния си етап. 

padmin_419c5_Picture2.png

Галерия снимки от Екип преподаватели от УНСС участва в про боно обучение в Париж  ...