Катедра "Публична администрация"

Обучение на бенефициенти на проекти на ФНИ

петък, 10 февруари 2023 0:00

На 06 февруари 2023 г. в Аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски“,  Фонд „Научни изследвания“ проведе обучение на бенефициенти на проекти на ФНИ по конкурси 2022 г.

padmin_1f26d_Picture1.pngpadmin_1f26d_Picture2.png

 

Във връзка със спечеления проект „Доброволчеството като подход за изграждане на устойчиви университетски общности“, участници в обучението бяха ръководителят на проекта доц. д-р Деница Горчилова и член на научния колектив гл. ас. д-р Виолета Златкова.

Проф. дхн Юрий Кълвачев, управител на Фонд "Научни изследвания", откри събитието като представи общи принципи и насоки към бенефициентите във връзка с отчитането на проектите. На срещата бяха презентирани указания за финансово изпълнение и отчитане на проектите от г-жа Даниела Козовска, а процедурите за промени при изпълнение на проектите бяха коментирани от адв. Иванка Андреева.

В края на обучението бяха дадени насоки, свързани с комуникация на дейностите и представяне на резултатите пред широката общественост, както и беше отделено време за конкретни въпроси и дискусия.

padmin_1f26d_Picture3.png

 

Тази публикация е финансирана от Фонд „Научни Изследвания“, Договор № КП-06-Н65/3 от 12.12.2022 г.

Галерия снимки от Обучение на бенефициенти на проекти на ФНИ  ...