Катедра "Маркетинг и стратегическо планиране"

Докторант на катедра „Маркетинг и стратегическо планиране“ с две престижни отличия

вторник, 18 юни 2024 17:20

Елица Крумова, докторант в катедра „Маркетинг и стратегическо планиране“ в УНСС, беше удостоена с наградата за най-добър технологичен инфлуенсър за 2024 г. на Световна конференция на жените лидери в Дубай, която се проведе на 6 юни в ОАЕ. Научен ръководител на Елица Крумова е проф. д-р Галина Младенова, а темата на нейната дисертация е:  „Ролята на технологичните инфлуенсъри в индустрията на нововъзникващи и бъдещи технологии“.

Елица Крумова е първата и единствена българка, която присъства в международните класации за лидери на мисълта (Thought Leaders), B2B инфлуенсъри и инфлуенсъри в технологичната сфера.

Снимки: Елица Крумова, личен архив

От април тази година Елица Крумова е назначена и за сенатор на страната ни в Световния инвестиционен форум на бизнес ангелите (WBAF), като от 20 април 2024 г. тя представлява България на Голямата асамблея на форума.  

Прочетете повече в репортажа на БТА.


Global Women in Leadership Awards - В свят, в който лидерството на жените определя бъдещето в различни индустрии, Global Women in Leadership Awards  имат за цел да признаят и отбележат невероятните постижения на жените, които определят стандарти, преодоляват бариери и водят с високи постижения и иновации.

World Business Angels Investment Forum (WBAF) – Световният инвестиционен форум на бизнес ангелите (WBAF) е международна организация, чиято цел е да улесни достъпа до финансиране за бизнеса от неговото стартиране до разрастването му, с крайна цел да се създадат повече работни места при повече социална справедливост в световен мащаб. Организацията се ангажира  със сътрудничество в световен мащаб, за да даде възможност за световно икономическо развитие чрез създаване на иновативни финансови инструменти за новатори, стартиращи фирми, малки и средни предприятия.



Галерия снимки от Докторант на катедра „Маркетинг и стратегическо планиране“ с две престижни отлич ...