Катедра "Маркетинг и стратегическо планиране"

Преподаватели от катедра „Маркетинг и стратегическо планиране“ на работно посещение в испански университет

сряда, 20 май 2015 11:35

Преподаватели от катедра „Маркетинг и стратегическо планиране“ бяха на работно посещение във Факултета по образование, икономика и технология в Сеута, Испания (Facultad de Educacion, Economia y Tehnologia de Ceuta), към Университета на Гранада.

Доц. д-р Галина Младенова, зам.-декан по учебната работа на факултет «Управление и администрация»,  и ас. д-р Борислава Стоименова изнесоха лекции пред студентите от програма «Фирмено управление» на тема «Зелен маркетинг». Представена  бе  същността на зеления маркетинг, факторите, водещи до промяна на потребителските нагласи и поведение и необходимостта от  «пренастройване» на маркетинговото управление на компаниите в съответствие с екологичните изисквания. 

Доц. Младенова (вдясно) и ас. Стоименова

Доц. Младенова (вдясно) и ас. Стоименова

Темата предизвика оживени дискусии и много въпроси от страна на студентите. С голямо внимание и интерес беше посрещнато и представянето на Университета за национално и световно стопанство – водеща образователна институция в България и в Югоизточна Европа.

С колеги от факултета в Сеута

С колеги от факултета в Сеута

По време на посещението бяха проведени и работни срещи с испански колеги: проф. д-р Рамон Галиндо, декан на Факултета по образование, икономика и технология, проф. д-р Хуан Мигел Алкантара Пилар, зам.-декан по международните връзки, проф. д-р Франсиско Хавиер Бланко Енкомиенда, проф. Родриго Мартин-Рохас, проф. Росио Гилен и др.

Със студентите след лекцията

Със студентите след лекцията

На срещите бяха обсъдени възможностите за сътрудничество между катедра «Маркетинг и стратегическо планиране» на УНСС и катедри от Факултета в Сеута в образователната и научноизследователската област.

Галерия снимки от Преподаватели от катедра „Маркетинг и стратегическо планиране“ на работно посеще ...