Катедра "Маркетинг и стратегическо планиране"

Магистрите от катедра „Маркетинг и стратегическо планиране“ получиха своите дипломи

сряда, 13 декември 2023 17:30

На официална церемония в зала „Тържествена“ бяха връчени дипломите на магистрите от Випуск 2023 от специалностите: „Маркетинг“ със специализация „Бранд мениджмънт“, „Маркетинг“ със специализация „Рекламен мениджмънт“, „Корпоративни стратегии и дигитални трансформации“ и „Дигитални маркетингови стратегии“. Тържествената церемония започна под звуците на националния, европейския и студентския химн.

На официалния президиум присъстваха проф. д-р Красимир Маринов, зам.-декан по научноизследователската дейност на факултет „Управление и администрация“ и зам.-ръководител на катедра „Маркетинг и стратегическо планиране“, доц. д-р Татяна Порчева, преподавател в Катедрата и председател на Общото събрание на факултет „Управление и администрация“ и гл. ас. д-р Диана Генкова (на снимката долу).


От името на ректорското ръководство на Университета проф. д-р Красимир Маринов поздрави абсолвентите, като подчерта: „В този празничен ден вашето пътуване към знанието не свършва, а започва“.

„На Конфуций се приписва мисълта, че три пътя водят към знанието: Пътят на размишлението – не спирайте да мислите, да търсите и да се учите от новото; Пътят на подражанието – подражавайте на доброто. Няма устойчиви решения, ако те не са справедливи; Пътят на опита – не се страхувайте да се потопите в живия живот. Преживявайте!“, пожела на завършилите магистърска степен проф. Маринов.

Той връчи дипломите заедно с грамотите на петимата пълни отличници на випуска.

Неда Кирилова от специалност „Маркетинг“ със специализация „Бранд мениджмънт“ поздрави своите колеги и преподавателите: „Благодаря на всички за голямата подкрепа. В началото аз бях напълно дезориентирана, тъй като не идвах от икономически профил, но с вашата помощ намерих верния път. В знак на благодарност ще ви пожелая нещо, което смятам за много важно и ще цитирам емблематичната фраза от сагата „Междузвездни войни“, превърнала се и в бранд – „Нека силата бъде с вас!“.

Своите отлични дипломи получиха и Иван Димов  от специалност „Маркетинг“ със специализация „Рекламен мениджмънт“;  Маргит Петкова – „Дигитални маркетингови стратегии“, Виктория Павлова – „Маркетинг“ със специализация „Бранд мениджмънт“.



Отличник на випуска е и Боряна Касабова – „Корпоративни стратегии и дигитални трансформации“, която не успя лично да вземе своята диплома.

Проф. д-р Красимир Маринов пожела професионални и творчески успехи  на завършилите магистри: „Вярваме, че магистърските програми на нашата катедра поставят солидна основа и дават импулс за развитието ви като професионалисти в областта на маркетинга и планирането“.

Галерия снимки от Магистрите от катедра „Маркетинг и стратегическо планиране“ получиха своите дипл ...