Катедра "Маркетинг и стратегическо планиране"

Дипломи получиха магистрите от катедра „Маркетинг и стратегическо планиране“

вторник, 10 декември 2019 18:27

В зала „Тържествена“ се проведе церемония по връчване на дипломите на студентите от ОКС „магистър“, завършили специалностите „Маркетинг“, „Маркетинг със специализация „Рекламен мениджмънт“, „Маркетинг със специализация „Бранд мениджмънт“, „Корпоративни стратегии и дигитални трансформации“.


„Вие израснахте пред мен. Запазете тази енергия и креативност, която видях във вас“. С тези думи проф. д-р Христо Катранджиев, ръководител катедра "Маркетинг и стратегическо планиране", откри церемонията.

Проф. д-р Христо Катранджиев


„Благодаря на преподавателите, че ни научиха да се трудим и да вярваме, че можем. Ние израснахме и знаем, че в живота не всичко е лесно, но именно в трудните моменти се усъвършенстваме. Надявам се, че всеки един от нас е взел това, от което е имал нужда през тези години. Нека бъдем смели, да следваме мечтите си и да постигаме целите си. В света на маркетинга и стратегическото мислене има множество предизвикателства. Нека всеки един от нас да продължава да търси своето“, каза Камелия Бесова, отличничка в специалност „Маркетинг“ със специализация „Бранд мениджмънт“, която бе част от студентския отбор на УНСС, класирал се на първо място в Националната олимпиада по маркетинг и отличен със Златната награда на Българската асоциация на рекламодателите (БАР) през 2019 година.

Камелия Бесова



Церемонията продължи с връчване на дипломите.

Галерия снимки от Дипломи получиха магистрите от катедра „Маркетинг и стратегическо планиране“ ...