Катедра "Маркетинг и стратегическо планиране"

Дипломираха се бакалаврите от катедра „Маркетинг и стратегическо планиране"

сряда, 28 ноември 2018 15:00

На тържествена церемония в аула „Максима“ бакалаврите от катедра „Маркетинг и стратегическо планиране“ получиха своите дипломи. Събитието по традиция започна с българския, европейския и студентския химн.

В аула „Максима“

В аула „Максима“

Проф. д.н. Симеон Желев, декан факултет „Управление и администрация“, сравни дипломирането на бакалаврите с неговото дипломиране преди години и за пътя му след завършването. Предизвикателство пред нас беше липсата на избор, а пред вас, че имате много възможности за избор – каква магистратура ще изберете, ще смените ли работата си, ще останете ли в България, посочи той.

Проф. Симеон Желев

Проф. Симеон Желев

Деканът пожела на абсолвентите да направят обмислен избор, да имат енергия да го преследват и търпение да го осъществят. Винаги помнете УНСС, задълженията към родителите ви и България, завърши той.

Абсолвентите на катедра "Маркетинг и стратегическо планиране"

Абсолвентите

Днес приключва успешно един много отговорен и приятен етап от вашия живот, каза проф. д-р Христо Катранджиев, ръководител на катедра „Маркетинг и стратегическо планиране“. Дипломите, които ще получите днес, са заслужени с усилия, труд и старание и са входен билет към вашето последващо развитие. Може да ги разглеждате като хронология на взетите изпити, преодолените трудности, усилията ви и много приятни моменти. Знам, че ще пазите топли спомени за студентските години, добави той и призова дипломантите да останат в България. Вие винаги ще имате нужда от родината си и България ще има нужда от вас, увери дипломантите проф. Катранджиев.

Проф. Христо Катранджиев

Проф. Христо Катранджиев

Изминаха 4 години, които ще запомним най-вече със слушане, четене, писане, предаване на курсови работи през нощта. Ние бяхме задружни, помагахме си и израснахме. Дължим немалко на нашите преподаватели, които ни насърчаваха и подкрепяха, но и най-много на нашите родители и близки, които днес отново са до нас, заяви пълният отличник на випуска Александър Топалов.

Александър Топалов

Александър Топалов

Вече сме на прага на път, в който няма поправителен, а трудностите в университета ще гледаме с нотка на носталгия, посочи Александър. Той сподели личната си формула за успех – да не се търси успех на всяка цена, а да се търси среда, в която да разгърнеш потенциала си. Вървете устремено напред и бъдете верни на себе си, пожела той на своите колеги.

Проф. Катранджиев връчва дипломата на отличника

Проф. Катранджиев връчва дипломата на отличника


Галерия снимки от Дипломираха се бакалаврите от катедра „Маркетинг и стратегическо планиране" ...