Катедра "Маркетинг и стратегическо планиране"

Дипломиране на бакалаврите от катедра „Маркетинг и стратегическо планиране“

петък, 17 ноември 2017 13:00

На тържествена церемония се дипломираха бакалаврите от випуск 2017, завършили специалностите „Маркетинг“ (редовна и дистанционна форма), „Маркетинг и стратегическо планиране“ и „Прогнозиране и планиране“. На събитието в аула „Максима“ присъстваха доц. д-р Миланка Славова, зам.-ректор на УНСС, проф. д-р Симеон Желев, декан на факултет „Управление и администрация“, проф. д-р Пенчо Иванов, ръководител на катедра „Маркетинг и стратегическо планиране“, гл.ас. д-р Калин Крумов, научен сектерар на катедрата, преподаватели, близки и приятели на абсолвентите.

В аула "Максима"

В аула "Максима"

Това е голям празник за всички – абсолвенти, преподаватели и родители, но е и ден за размисъл, посочи в приветствието си проф. Пенчо Иванов. Ден е за равносметка - какво е постигнато, пропуснато, кои обстоятелства са определили добрия или не толкова добрия резултат... След четири години и ние, преподавателите, оценяваме добре ли ви учихме, успяхме ли да ви предадем всичко необходимо, изградме ли добри специалисти,  продължи с въпросите проф. Иванов. Да, преподавателите направиха всичко, за да ви предадат своя опит и умения, бе равносметката на ръководителя на катедрата.

Проф. Иванов, проф. Желев, доц. Славова, д-р Крумов (отляво надясно)

Проф. Иванов, проф. Желев, доц. Славова, д-р Крумов (отляво надясно)

„Между мечтите и реалността стоят действията“, цитира популярна мисъл проф Иванов. Човекът с мечти гради бъдещето, но трябва да действа, за да го постигне, разшифрова той. И неизменна част от това е обучението, защото образованият човек е можещ и истински свободен, отбеляза той.

Проф. Пенчо Иванов

Проф. Пенчо Иванов

Завършвате една от най-добрите и желани специалности в нашия университет, посочи доц. Миланка Славова. Доказахте, че се справяте, уверена съм, че ще продължите успешно и занапред. Бъдете благодарни на преподавателите и родителите си и не забравяйте, че  обучението продължава в магистърските и докторските програми, акцентира зам.-ректорът.

Доц. Славова приветства абсолвентите

Доц. Славова приветства абсолвентите

Молба, предупреждение и пожелание отправи към дипломантите проф. Желев. Молбата бе за благодарност към главния „виновник“ на събитието – родителите, предупреждението – да не се ползват и в живота кликове, копи пейст и  undo, пожеланието – за здраве, упорита работа и издръжливост. Дотук бяхте като лястовичките, занапред бъдете силни като ястребите, метафорично определи бъдещето проф. Желев. Сложете България в плановете си, тя има нужда от вас, посочи деканът.

Проф. Симеон Желев

Проф. Симеон Желев

Доц. Славова връчи първата диплома на отличничката на випуска Александрина Желязкова, която ден преди това бе избрана за „Студент на годината“ на УНСС (на снимката долу).

Натрупахме знания, придобихме умения и дипломирането ни е началото на нови възможности, които вярвам, че всеки ще открие в своя житейски и професионален път, каза Александрина. 

Преподаватели и абсолвенти заедно

Преподаватели и абсолвенти заедно

Галерия снимки от Дипломиране на бакалаврите от катедра „Маркетинг и стратегическо планиране“ ...