Катедра "Медии и обществени комуникации"

Българската национална телевизия обяви второ издание на ТВ академия

понеделник, 07 юни 2021 10:00
Партньорът на катедра "Медии и обществени комуниации" БНТ обяви второ издание на Телевизионна академия. Проектът дава възможност на студенти от седем български университета да придобият практически опит в телевизионната журналистика и да се запознаят с работния процес, професионалните стандарти, обстановката и философията на работа в обществената медия, а най-добрите от тях – да продължат професионалния си път в БНТ.

В ТВ академията могат да участват студенти от всички специалности, свързани с журналистика, връзки с обществеността, комуникационен мениджмънт, режисура, операторско майсторство, технически специалности, дигитални медии и среда, аудиовизуални ефекти, театрални и музикални изкуства и др.

Подробна информация за всички дирекции и изискванията за кандидатите можете да прочетете в прикачените документи на този линк;

Всички желаещи да се включат трябва да изпратят документите, необходими за кандидатстване в съответната дирекция заедно със следните данни на имейл [email protected] в срок до 30 юни 2021 г.:

  • курс (в уч. 2021/22 г.);
  • специалност;
  • университетски имейл; (завършващ на @unwe.bg)
  • телефон за връзка
Успех на всички кандидати!

tvacad.jpg

Галерия снимки от Българската национална телевизия обяви второ издание на ТВ академия ...