Катедра "Медии и обществени комуникации"

Фондация "Димитър Цонев" организира четвърти конкурс за студенти по журналистика

понеделник, 22 февруари 2021 10:14

Фондация "Димитър Цонев" за четвърта поредна година ще даде награда и стипендия за най-добро студентско едноминутно видео в традиционния си конкурс. Темата за 2021 г. е "Героизъм по време на пандемия".

Участниците трябва да заснемат едноминутно видео по определената тема, а право на участие имат студенти по журналистика (бакалавска или магистърска степен) на възраст до 25 г. Срокът за изпращане на готовите видеоматериали е 10 май 2021 г.

Наградите за първо място са 1200 лв, стаж в българска медия по избор и грамота. Всички допълнителни изисквания и условия за участие можете да видите на страницата на фондацията.

В първите три издания на конкурса първото място спечелиха студенти от катедра "Медии и обществени комуникации" - УНСС.

През 2018 г. екип студенти от катедрата - Петър Цанов, Мария Асенова, Даяна Димитрова, Михаил Георгиев, Ивана Захаренова, Габриела Василева, Василена Макреева, Кристиян Христов и Ванеса Ангелова спечели в конкурса на тема "Покажи добрия българин".

Най-доброто видео за 2019 г. отново бе на екип бакалаври по "Медии и журналистика" (Петър Цанов, Даяна Димитрова, Василена Макреева и Кристиян Христов), а темата - "Покажи българската мечта".

През 2020 г. Антонина Лозанова бе отличена на първо място в конкурса на тема "Волята да промениш".

Галерия снимки от Фондация "Димитър Цонев" организира четвърти конкурс за студенти по журналистика ...