Катедра "Управление"

ГРАМОТИ, ДИПЛОМИ И ПОПЪТЕН ВЯТЪР ЗА "ПИОНЕРИТЕ" ОТ 2010-а

понеделник, 25 януари 2010 15:00

Отличниците и в специалност “Стопанско управление” се оказаха достатъчно, за да могат да поведат убедително списъка на абсолвентите. В това имаше и особена символика, тъй като този випуск бакалаври е първият, който получи дипломите си в зала “Тържествена” през новата година.

Студът навън не помрачи настроението нито на студентите, нито на родителите и близките им, дошли на тържествената церемония, за да споделят радостта от паметния ден.

Дипломите бяха връчени от ръководителя на катедра „Управление” доц. д-р Маргарита Харизанова. Тя поздрави присъстващите и припомни на успешно завършилите бакалавърската си степен млади хора, че за да бъдат на висотата на обществения и икономически живот в съвременна България, Европа и света, трябва да продължат да обогатяват знанията си през целия живот.

Първенецът на специалността Светлана Бояджиева благодари на преподавателите за получените солидни знания, а на родителите – за тяхната подкрепа. Тя подчерта, че абсолвентите са доказали, че притежават воля и сили да преодоляват трудностите и да вървят напред, че имат самочувствието на знаещи и амбициозни млади хора.

С грамота „Бакалавър - Отличник” бяха наградени шестима от завършилите. В този ден новите бакалаври станаха част от тези, които носят с достойнство името „възпитаник на УНСС”. Университетът направи много за тях и сега всички ще му отвърнат със същото чрез собствената си реализация и успех в живота.

Галерия снимки от ГРАМОТИ, ДИПЛОМИ И ПОПЪТЕН ВЯТЪР ЗА "ПИОНЕРИТЕ" ОТ 2010-а ...