Катедра "Управление"

Проведе се първата онлайн церемония по връчване на дипломи организирана от катедра „Управление“

вторник, 08 декември 2020 10:10

На 7-ми декември тазгодишното тържествено връчване на дипломите на завършилите студенти “Бизнес администрация” на катедра “Управление” беше проведено в онлайн среда, поради сериозните пандемични условия.

Церемонията беше открита от научния секретар на катедрата гл. ас. д-р Ивайло Илиев, който даде думата на ръководителя на катедрата проф. д-р Надя Миронова, която още в началото заяви: “Няма как в тези условия да преживеете емоцията на залата, но се надявам да преживеете емоцията на сърцата и умовете си”. Проф. Миронова допълни: “Надяваме се, че учейки в една уникална академична среда, която ви предостави УНСС и използвайки универсалния език на науката и на приятелството, вие сте се сдобили със средствата, които ще ви направят лидери. Ние ви учехме за това. Искам да Ви напомня, че имате задължението към нас да вземете това, което сме ви учили и да го използвате по най-добрия начин.” Проф. Миронова пожела на абсолвентите да не губят свободния си дъх, цялото възможното щастие и успехи в следващите си стъпки.

Проф. Надя Миронова

От страна на ръководството на университета приветствие отправи заместник-ректорът проф. д-р Цветана Стоянова, която заяви: “За мен е чест и удоволствие да ви поздравя в този тържествен ден не само като заместник-ректор на УНСС, а и като преподавател в катедра “Управление”, чиито възпитаници сте. 2020 е специална година за университета, защото отбелязваме своя 100 годишен юбилей, но и година на сериозни предизвикателства, свързани с пандемията. Вие завършвате една от най-желаните специалности на нашия университет. Искам да ви уверя, че методите, по които сте обучавани, знанията, които усвоихте, не отстъпват на най-добрите в света. Затова всички вие вече сте напълно равностойни с вашите колеги от чужбина. Имайте самочувствие на завършили университет № 1 в страната! Вие можете и заслужавате да управлявате българския бизнес. Помнете: Духът прави силата! Честито дипломиране!”, заяви още заместник-ректорът в своето приветствие.

Проф. Цветана Стоянова

Приветствие отправи и председателят на Нацоналното представителство на студентските съвети в Република България, бивш възпитаник на катедра “Управление” и по настоящем преподавател в катедрата д-р Даниел Парушев. Той пожела на завършващите студенти да бъдат борбени, да вярват в себе си и никога да не се отказват от мечтите си.

Даниел Парушев

Емоционално слово към абсолвентите отправи в присъщия си стил и доайенът на катедрата, както и един от най-обичаните преподаватели доц. д-р Ангел Марчев старши. “Всеки край е и ново начало, защото започвате нова страница от играта, наречена живот”, заяви доц. Марчев.

доц. Ангел Марчев ст.

От страна на абсолвентите думата беше дадена на отличниците от магистрите Ангел Ангелов и на Нели Гекова от бакалавърската програма по “Бизнес администрация”.

Ангел АнгеловНели Гекова

Приветствия към студентите отправиха още доц. д-р Таня Кичева и научния секретар на катедра “Управление” гл. ас. д-р Ивайло Илиев. За спомен от събитието, по инициатива на доц. д-р Ангел Марчев, мл. беше направена и обща снимка с част от присъствалите студенти.

Галерия снимки от Проведе се първата онлайн церемония по връчване на дипломи организирана от катед ...