Катедра "Управление"

Дипломираха се бакалаврите и магистрите от катедра „Управление“

вторник, 13 ноември 2018 12:00

Дойде моментът да получите дипломите си, които слагат началото на вашия дълъг и професионален път. С тези думи доц. д-р Надя Миронова, ръководител на катедра „Управление“, се обърна към бакалаврите и магистрите от катедрата, които получиха дипломите си на тържествена церемония в аула „Максима“ (на снимката долу).

Не прекъсвайте връзката помежду си и използвайте механизмите, на които сме ви научили като извор на мотивация, подчерта доц. Миронова и посъветва абсолвентите да не забравят основния модел на управление, според който целта е на първо място. Поставяйте си цели каквито считате, че са приемливи и постижими за вас. Това е най-верният път към успеха, посочи тя.

Доц. д-р Надя Миронова

Випуск 2018 на специалност „Бизнес администрация“ е достойна част от най-новата история на нашия университет, чиято мисия е да създава националните лидери на България, обърна се към дипломантите доц. д-р Александър Вълков, в.и.д. заместник-ректор по обучението в ОКС "бакалавър" и продължаващо обучение. Той изтъкна, че ключът към успеха е непрестанното трупане на знания и сравни ученето с плуването срещу течението на река – спреш ли, отнася те обратно. Доц. Вълков пожела на випускниците да бъдат хора, които не се нуждаят от побутване, за да постигнат добри резултати. Личният успех е да вършим значими неща, а не просто да работим. Не се страхувайте от грешките. Когато попаднете на сложен житейски или професионален кръстопът, си спомнете, че отговорът е изписан на логото на нашия университет - „Духът прави силата“, заяви той.

Доц. д-р Александър Вълков

По време на обучението си вие усвоихте лидерски и екипни умения, заяви доц. д-р Ангел Марчев и пожела успех на абсолвентите.

Доц. д-р Ангел Марчев

Отличничката Стефани Тричкова, специалност „Бизнес администрация“, ОКС „бакалавър“, благодари от името на своите колеги на преподавателите от катедрата. Вие ни научихте как да бъдем успешни управляващи. Дадохте ни най-ценното, а именно практиката, която не можем да прочетем в учебниците, каза Стефани. Нека не забравяме откъде тръгнахме и да помним нашия университет. Бъдете иноваторите, които ще променят света, обърна се тя към своите колеги.

Стефани Тричкова

Доц. Вълков връчва дипломата на Стефани

Галерия снимки от Дипломираха се бакалаврите и магистрите от катедра „Управление“ ...