Катедра "Управление"

Бакалаврите и магистрите от "Бизнес администрация" се дипломираха

четвъртък, 11 декември 2014 11:25

На официална церемония в зала „Тържествена” своите дипломи получиха бакалаврите от специалност „Бизнес администрация”. Гости на събитието бяха проф. д.ик.н. Валентин Кисимов, зам.-ректор на университета, преподаватели от катедрата, близки и приятели.

Абсолвенти

С приветствие от името на ректора проф. Стати Статев и от свое име се обърна към абсолвентите проф. Кисимов. Здраве и успехи, развитие напред и високо качество на живот, пожела той. Зам.-ректорът отбеляза, че според новата рейтингова система УНСС е най-големият университет в България, а над 97% от завършилите го работят по специалността си. Дипломирате се в много елитната специалност „Бизнес администрация“, това е есенцията на бизнеса, ключът към управление на бизнеса. В някои държави създателите на фирма не могат да я управляват без да са завършили определени специалности. Вие можете и заслужавате да управлявате българския бизнес, изтъкна проф. Кисимов.

Проф. Валентин Кисимов

Абсолвентите получиха поздравления от името на ръководството на катедра „Управление” и лично от името на проф. д-р Маргарита Харизанова, декан на факултет „Управление и администрация“ и ръководител на катедра „Управление“. В него се изразява убеждението, че дипломантите и занапред ще работят за своето личностно и професионално развитие. „Способни сте да правите самостоятелен избор, да бъдете полезни за обществото. Уповавайте се на знанията и уменията си, които получихте по време на своето обучение. Следвайте мечтите си. Носете духа на знанието и жаждата за творчески изяви“, се посочва още в него.

Дипломиран

Ивелина Петрова и Елица Радомирска (на снимката долу) приветстваха колегите, преподавателите и родителите си от името на випуска. Те направиха равносметка на изминалите години, новите приятелства и препятствията, които са преодолели.

Първите дипломи на бакалаврите връчи проф. Валентин Кисимов. 

В зала "Тържествена"

По-късно на тържествена церемония получиха дипломите си и магистрите от специалност „Бизнес администрация“.

Галерия снимки от Бакалаврите и магистрите от "Бизнес администрация" се дипломираха ...