Катедра "Управление"

Стена на студентската слава

Да се направи Стена на студентската слава предложи ректорът на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев. Тя ще бъде по подобие на Стената на спортната слава в централното фоайе на университета.

Идеята възникна по време на среща със студенти от специалност „Бизнес администрация“, които се представиха изключително успешно в националното състезание за най-добра студентска компания.  Даниела Милева, Вяра-Надежда Стойкова, Доника Стойкова и Методи Младенов подариха на проф. Статев плакета и грамотата от младежкия форум „Изгряващи звезди 2012“, организиран от фондация „Джуниър Ачийвмънт България“. Студентите завоюваха призовите места с разработката си за създаване на студентска компания „7 Solutions” и уникалния продукт „Photo Magic”. Младите възпитаници благодариха на ръководството на УНСС за проактивната роля на висшето училище по отношение на връзката университет – бизнес

nagrada_ja.jpg

Проф. Статев със студентите, които му подариха своите отличия.


На срещата присъстваха  деканът на факултет „Управление и администрация“ проф. д-р Маргарита Харизанова и ръководителят на проекта доц. д-р Матилда Александрова (вдясно на снимката)..

Галерия снимки от Стена на студентската слава ...