Катедра "Управление"

Стена на студентската слава

вторник, 17 юли 2012 0:00

Да се направи Стена на студентската слава предложи ректорът на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев. Тя ще бъде по подобие на Стената на спортната слава в централното фоайе на университета.

Идеята възникна по време на среща със студенти от специалност „Бизнес администрация“, които се представиха изключително успешно в националното състезание за най-добра студентска компания.  Даниела Милева, Вяра-Надежда Стойкова, Доника Стойкова и Методи Младенов подариха на проф. Статев плакета и грамотата от младежкия форум „Изгряващи звезди 2012“, организиран от фондация „Джуниър Ачийвмънт България“. Студентите завоюваха призовите места с разработката си за създаване на студентска компания „7 Solutions” и уникалния продукт „Photo Magic”. Младите възпитаници благодариха на ръководството на УНСС за проактивната роля на висшето училище по отношение на връзката университет – бизнес

nagrada_ja.jpg

Проф. Статев със студентите, които му подариха своите отличия.


На срещата присъстваха  деканът на факултет „Управление и администрация“ проф. д-р Маргарита Харизанова и ръководителят на проекта доц. д-р Матилда Александрова (вдясно на снимката)..

Галерия снимки от Стена на студентската слава ...