Катедра "Управление"

Новото попълнение в бизнес администрацията се дипломира

четвъртък, 12 декември 2013 14:50

Не забравяйте, че в съвременните условия на изключително динамични промени в икономиката и обществото е необходимо непрекъснато да обновявате своите знания и умения. Убедена съм, че и в бъдеще ще продължавате да работите за своето личностно и професионално развитие, така както успешно го правят възпитаниците на УНСС, обърна се към своите вече бивши студенти доц. д-р  Матилда Александрова-Бошнакова от катедра „Управление“. На официална церемония в зала „Тържествена“ дипломи получиха абсолвентите от специалност „Бизнес администрация“. 

Абсолвентите в зала "Тържествена"

Носете духа на знанието и жаждата за творчески изяви, съхранявайте утвърдените традиции на нашия университет, даде своите най-важни препоръки за бъдещето на възпитаниците си доц. Бошнакова. 

Доц. д-р Матилда Александрова-Бошнакова (на катедрата) приветства възпитаниците си

Доц. Ангел Марчев, преподавател в катедра „Управление“, показа видеоматериал на абсолвентите. Различните кадри и снимки, събирани през годините, ги върнаха към първите им стъпки в университета, лекциите, изпитите… „Щастливи сме да имаме такива умни и хубави студенти, със забележителни постижения. Методите, по които сте обучавани, тематиката, която сте изучили, не отстъпва на най-добрите в света. Трябва да сте сигурни, че сте напълно съпоставими с тях“, каза доц. Марчев. Той уточни, че е показал видеоматериала заради родителите и приятелите, за да видят и те отблизо как днешните абсолвенти са се учили в университета.

Вече дипломирана

Церемонията продължи с връчването на дипломите.

Галерия снимки от Новото попълнение в бизнес администрацията се дипломира ...