Катедра "Управление"

Випуск 2022 на катедра „Управление“ се дипломира

четвъртък, 03 ноември 2022 15:00

Здраве, късмет, ясни цели и търпение пожела проф. д-р Надя Миронова, ръководител на катедра „Управление“, на поредния випуск бакалаври и магистри на катедрата. Новите бакалаври по „Бизнес администрация“, редовно и дистанционно обучение и магистрите по „Бизнес администрация“ със специализация „Висш мениджмънт“, „Управленско консултиране“ и „Местно самоуправление“ получиха дипломите си на 2 ноември 2022 г. в аула „Максима“. Като „специален“ определи проф. Миронова випускът, обучаван в период на Ковид и близка война. „Затова, пък, времето ви научи да бъдете адаптивни, да придобиете по-бързо от обичайното мъдрост и житейски опит и да развиете инстинкт за оцеляване и напредък. Ведно с всичко, на което заедно сме се научили, имате солидна база за успех“, каза още ръководителят на катедрата.

Проф. д-р Надя Миронова, доц. д-р Ангел Марчев, заместник-декан по научноизследователската дейност на факултет „Управление и администрация“, доц. д-р Ангел Марчев-старши, доайен на катедрата, гл. ас. д-р Ивайло Илиев, научен секретар и доц. д-р Татяна Кичева от катедра „Управление“ (от ляво надясно)

Доц. д-р Ангел Марчев поздрави студентите от името на деканското ръководство: „Вие сте универсални – решаващи проблеми и действащи правилно в ситуации“, каза той и пожела на новия випуск баланс между личното щастие и кариерата, много нови възможности и още по-важно - умения да съчетават многото възможности в един правилен избор.

Залата стана на крака, когато на трибуната се изправи доайенът на катедрата доц. д-р Ангел Марчев-старши. Той обяви „последен книжков ден“ (като използва термини от управленските игри, познати на студентите) и им напомни , че „играта никога не спира“.

От името на студентите мили и вълнуващи емоции споделиха отличниците на випуска Сюлея Алиева и Виктория Плявова. Те благодариха на родителите си за подкрепата и търпението. Специални благодарности прозвучаха за преподавателите от катедра „Управление“ и за ръководството на УНСС, което подсигури всички условия за качествено обучение, въпреки екстремните обстоятелства.

Светла Ценова, завършила магистратурата по „Бизнес администрация“ със специализация „Висш мениджмънт“, заяви интереса си към обучение в докторска степен. Тя подчерта, че според нейните преки наблюдения от образователната система в Европа обучението по магистърските програми на катедра „Управление“ не отстъпват по нищо на тези в най-престижните университети

На тържеството присъстваха дипломанти, преподаватели и много гости. Шапките бяха хвърлени нагоре в знак на вечния стремеж към знание и самоусъвършенстване.



Галерия снимки от Випуск 2022 на катедра „Управление“ се дипломира ...