Катедра "Управление"

Абсолвентите от "Бизнес администрация" хвърлиха шапки при дипломирането си

понеделник, 21 ноември 2016 15:30

На тържествена церемония в аула „Максима“ се дипломираха бакалаврите и магистрите от специалност „Бизнес администрация“. И преди официално да им бъдат връчени дипломите, абсолвентите хвърлиха високо шапки под аплодисментите на присъстващите в пълната зала преподаватели, родители и гости.

В аула "Максима"

Сякаш вчера беше, когато започвахте вашето обучение, а днес вече получавате дипломи, някои от вас дори вече се реализират в бизнеса, оцени през призмата на времето успеха на випускниците доц. д-р Надя Миронова, ръководител на катедра „Управление“ и зам.-декан на факултет „Управление и администрация“.

Доц. Надя Миронова

 От името на ръководството на УНСС доц. д-р Миланка Славова, зам.-ректор на университета, поздрави абсолвентите за придобиването на бакалавърската и магистърската степен. Вие завършвате една от най-желаните специалности в нашето висше училище, изтъкна тя и изрази увереност, че сред днешните дипломанти са бъдещите предприемачи, „онези, които с много хъс и знания ще управляват българския бизнес“. Постигането на баланс между кариерата и личния живот бе напътствието, която доц. Славова даде на завършващите.

Доц. Миланка Славова

Доц. Миронова поздрави абсолвените от името на колегите си от катедра „Управление“ и посочи, че първото стъпало от стълбата на успеха вече е изкачено. Но по тази стълба не може да се върви с ръцете в джобовете, предупреди тя и напомни още: „Лесното мина, трудното предстои“.

Абсолвенти

Сигурна съм, че вие се вълнувате повече и от абсолвентите, обърна се ръководителят на катедрата към родителите. Вие сте направили най-важното, дали сте най-ценното и ви уверявам, че тези млади хора ще променят обществото, а защо не и света, в който живеем. Разгърнете вашия потенциал, бъдете лидери, призова доц. Миронова абсолвентите. Сигурна съм, че ще слушаме за вас през следващите десетилетия, каза тя.

Десислава Карбанова, отличник-бакалавър, благодари на преподавателите за всеотдайността, на колегите си за приятелството и вълнуващите моменти, на родителите – за безкористната помощ. Думите й „Ние се дипломирахме! Честито!“ бяха последвани от ръкопляскания и възгласи.

Десислава Карбанова

Приветствие към преподавателите и колегите отправиха й Николай Димов, бакалавър-отличник, и Деница Добрева, завършила с най-висок успех магистърската степен.

Край на следването!, взриви залата и доц. д-р Ангел Марчев. Учихме ви да откривате възможности, от които да се извлича добавена стойност, формулира той. Работете и занапред все така: 25 часа в денонощието, 10 дни в седмицата и 400 дни в годината, изрази в стила на младите хора своя преподавателски „завет“ доц. Марчев.

Доц. Марчев. Вляво от него:тримата отличници

Първи получиха дипломи най-добрите от випуска, те им бяха връчени от доц. Славова.  

Шапки... горе!
Доц. Славова връчва дипломата на бакалавър с отличен успех

Галерия снимки от Абсолвентите от "Бизнес администрация" хвърлиха шапки при дипломирането си ...