Катедра "Логистика и вериги на доставките"

Наши студенти от специалност "Бизнес логистика" 3 курс, бяха отличени със стипендии от Дискордиа!

вторник, 28 февруари 2023 13:22
??Постиженията на нашите студенти - моментите, които ни карат да се чувстваме безкрайно горди и щастливи!
logistics_2f3b7_d8c33_Discordia_stipendianti_1.jpg
??Моника Христова и ?? Йоанна Петкова, 3 курс, специалност "Бизнес логистика", бяха отличени със стипендии от Дискордиа, една от водещите транспортно-логистични компании в България.
logistics_2f3b7_d8c33_Discordia_stipendianti_2.png                      logistics_2f3b7_d8c33_Discordia_stipendianti_3.jpg
Искам да изкажа големи благодарности към Дискордиа, както от името на УНСС, така и от името на родителите на отличените студенти, за това успешно партньорство и специално за тази програма" , заяви проф. Мирослава Раковска - ръководител катедра "Логистика и вериги на доставките".
„Щастлива съм, че такъв тип инициативи са в пълен унисон с всички наши усилия, насочени към задържане на нашите студенти в България и осигуряване на благоприятна среда за тяхната успешна кариерна реализация в страната ни“.
Моника и Йоанна постигнаха високи резултати през последните два семестъра от обучението си в катедра „Логистика и вериги на доставките“, демонстрираха завидни умения в писането на есе и доказаха, че притежават конкурентноспособни знания и компетенции по време на събеседване с представители на компанията.
Поздравяваме ги за успеха и пожелаваме  да бъдат все така целеустремени, и със силата на знанието и постоянството да покоряват още по-големи професионални върхове!

Галерия снимки от Наши студенти от специалност "Бизнес логистика" 3 курс, бяха отличени със стипен ...