Катедра "Логистика и вериги на доставките"

Студенти от специалност Бизнес логистика, отличени със стипендии от Дискордиа за втора година!

понеделник, 18 декември 2023 11:19
??Постиженията на нашите студенти - моментите, които ни карат да се чувстваме безкрайно горди и щастливи!
Представители от 3ти курс на специалност Бизнес логистика участваха заедно с още 10 други катедри от УНСС в стипендиантската програма на Дискордиа.
logistics_6cdc7_Стипендии Дискордиа 2023 -4.JPG
За втора поредна година нашите студенти се наредиха сред най-добрите! 
Отличените със стипендия са ??Емил Моллов и ??Тереза Мичева!
logistics_6cdc7_Стипендианти ДИСКОРДИА 2023 - 1.JPG

Емил и Тереза постигнаха високи резултати през последните два семестъра  от обучението си в катедра" Логистика и вериги на доставките", демонстрираха завидни умения в писането на есе и доказаха, че притежават конкурентноспособни знания и компетенции по време на събеседване с представители на компанията.Поздравяваме ги за успеха и пожелаваме  да бъдат все така целеустремени, и със силата на знанието и постоянството да покоряват още по-големи професионални върхове!

logistics_6cdc7_Стипендии Дискордиа 2023 -3.JPG                  logistics_6cdc7_Стипендии Дискордиа 2023 -2.JPG

На церемонията по връчване на сертификатите за стипендиант г-н Жан Вайтилингам, директор „Човешки ресурси“ в „Дискордиа“, поздрави студентите, които се включиха в предизвикателството.
"Ние, като български работодател, бихме искали да предоставим възможност на студентите в страната да се ориентират в  предлаганите възможности и да направят мотивиран избор за започване на своята кариера още по време на обучението си. „Дискордиа“ дава възможности младите хора в България да продължат развитието си в страната.“
logistics_6cdc7_Стипендианти ДИСКОРДИА 2023.JPG
„За нас е голяма радост, че за втори път имаме възможност да участваме в тази инициатива“, каза гл. ас. д-р Петя Филева от катедра „Логистика и вериги на доставките“. Тя даде обратна връзка от студентите, спечелили стипендията през миналата година, изтъквайки че те са били изключително доволни от предоставените им възможности и пожела сътрудничеството да продължи и занапред.


Галерия снимки от Студенти от специалност Бизнес логистика, отличени със стипендии от Дискордиа за ...