Катедра "Логистика и вериги на доставките"

Официално беше открита реновирана учебна зала на катедра „Логистика и вериги на доставките“

четвъртък, 08 октомври 2020 11:24

logo_logistics_bg.pngНа 2 октомври 2020г., официално беше открита изцяло реновираната зала 4051 на катедра „Логистика и верига на доставките“.

Благодарение на дарението на Kaufland България в размер на 45 хил. лв. е подновена подовата настилка, ремонтиран е таванът, монтирани са нови осветителни тела, климатик и отоплителна система, бюрата и столовете са напълно нови. Студентите и преподавателите ще разполагат за нуждите на учебния процес с модерно оборудване – проектор и 10 лаптопа (на снимката долу).

Залата беше открита на тържествена церемония от ректора на УНСС проф. д-р Димитър Димитров, зам.-ректора по учебната дейност и ръководител на катедра „Логистика и верига на доставките“ проф. д-р Мирослава Раковска, г-н Емил Димитров - ръководител звено „Логистика“ в Kaufland България и г-жа Милена Караилиева - HR директор на Kaufland България; 

(на снимката долу).

Ректорът проф. д-р Д. Димитров благодари за дарението и даде висока оценка на изключително доброто партньорство на катедра „Логистика и верига на доставките“ с Kaufland България.

Той приветства преподавателите и студентите от 3ти и 4ти курс  на катедра „Логистика и верига на доставките", които присъстваха на празничното откриване на учебната зала, като им пожела да бъдат здрави и успешни!

С топло приветствие към студентите се обърна и проф. д-р М. Раковска -

"Катедра „Логистика и вериги на доставките“ винаги е работила в тясно сътрудничество с бизнеса в процеса на обучение на бъдещи логистици с цел обвързването му с практиката.

В лицето на Kaufland ние открихме един стабилен, доверен партньор, който всеотдайно и отговорно подпомага целия учебен процес – участие в занятията, посещение в Логистичния център на Кауфланд, менторство на студенти, стажантски програми и други практически ориентирани инициативи. Изразявам благодарността на студентите и преподавателите от катедрата за реновирането на обучителната ни зала и вярваме, че в бъдеще ще имаме възможност за осъществяването и на други полезни дейности."

"Горд съм, че съм възпитаник на УНСС. Чувството да принадлежиш към този университет е изключителна привилегия! "  - заяви по време на откриването и  г-н Емил Димитров.

"Оборудването на залата за нас беше емоционална тема, защото знаем, че тя ще допринесе за качеството на образованието. Това е доказателство, че образованието и бизнесът могат да работят заедно!" - отбеляза в официалното си слово и  г-жа Милена Караилиева.

Пожелаваме здрава и успешна академична 2020 /2021година на всички студенти  и преподаватели, които провеждат учебните си занятия в обновената зала 4051.

На добър час!

Прикачени файлове:

image/png logo_logistics_bg.png - 99 KB

Галерия снимки от Официално беше открита реновирана учебна зала на катедра „Логистика и вериги на  ...