Катедра "Логистика и вериги на доставките"

Дванадесета международна научна конференция за студенти и докторанти„Инфраструктура: бизнес и комуникации“.

четвъртък, 25 април 2024 15:23

На 23 Април 2024 студенти и докторанти от катедра "Логистика и вериги на доставките" взеха участие в Дванадесетата международна научна конференция  за студенти и докторанти„Инфраструктура: бизнес и комуникации“, като събитието се проведе под патронажа на ректора на УНСС проф.д-р Димитър Димитров.

logistics_0afa3_Конференция Инфраструктура - 4.JPG            

 В деловия президиум бяха главният секретар по науката проф. д-р Еленита Великова, деканът на факултета „Икономика на инфраструктурата“ и ръководителят на катедра „Икономика на търговията“ доц. д-р Силвия Терезова и проф. д-р Христина Николова, заместник-декан по научноизследователската дейност (на снимката от ляво надясно).

Работата на конференцията беше организирана в пет панела, в които взеха участие общо 37 студенти и докторанти от шестте катедри на факултета, както и от чуждестранни университети.

logistics_0afa3_Конференция Инфраструктура - 3.JPG

Вторият панел на катедра „Логистика и вериги на доставките“, с модератори?? гл. ас. д-р Мирослав Стефанов и ??ас. д-р Иво Анев, включваше темите за съвременните софтуерни решения, стратегиите за подобряване на веригите на доставки, управлението на запасите и на доставчиците в авиационната индустрия, транспортирането на петрол и въздействието му върху околната среда и други.

 По време на конференцията доклади на актуални теми представиха докторантите към Катедрата: ?? Арно Куюмджиян, Даниел Павлов  и ??Елиза Бакърджиева.

logistics_0afa3_Конференция Инфраструктура - 2.JPG       

??както и студенти от специалност " Бизнес логистика" в ОКС "бакалавър" -

logistics_0afa3_Конференция Инфраструктура - 1.JPG

??Стойчо Паронов и Анастазия Бошкович - 2курс

??Валентина Камсалова, Петя Медарова и Тереза Мичева - 3 курс и ??Йоанна Петкова - 4курс.

Дванадесетата международна научна конференция за студенти и докторанти беше закрита официално с връчването на 37 сертификата. На всички участници бе даден и сборник с публикациите от конференцията на диск.


Галерия снимки от Дванадесета международна научна конференция  за студенти и докторанти„Инфраструк ...