Катедра "Логистика и вериги на доставките"

Софарма Трейдинг представи ценен опит в открита лекция пред студенти от 3 курс, специалност Бизнес логистика

вторник, 23 януари 2024 12:07

Открита лекция на тема „ Организация на транспорта в Софарма Трейдинг" се проведе на 12.12.2023г. , пред студенти от 3 курс, специалност Бизнес логистика. 

logistics_a14f3_Софарма 3IMG_6295.jpg   logistics_a14f3_Софарма 4IMG_6290.jpg

Лекцията беше водена от г-н Калоян Вълков, Мениджър Логистика - Запад в Софарма Трейдинг и  беше част от обучението по дисциплината „Организация и управление на транспорта“ с преподавател гл.ас д-р Петя Филева.

Темата на откритата лекция - "Организация на транспорта в Софарма Трейдинг" - предостави ценен поглед върху практиките и стратегиите, използвани в управлението на логистичните дейности в компанията. Над 40 студенти от трети курс специалност Бизнес логистика получиха възможността да задават въпроси и да споделят своите впечатления, като проявиха голям интерес и активно участие в дискусията.

logistics_a14f3_Софарма 2IMG_6299.jpg          logistics_a14f3_Софарма 1IMG_6309.jpg

По време на срещата  лекторът  Калоян Вълков, сподели своите богати познания и опит, като разгледа конкретни случаи и предизвикателства, които се срещат в ежедневната логистична дейност на Софарма Трейдинг.

Събитието беше част от дългогодишната инициатива на катедра "Логистика и вериги на доставките" -  „Срещни бизнеса – бъди успешен в логистиката“, чиято основна цел е да обогати образователния процес, чрез директни връзки с практиката в различни бизнес сектори.


Галерия снимки от Софарма Трейдинг представи ценен опит в открита лекция пред студенти от 3 курс,  ...