Катедра "Логистика и вериги на доставките"

ТРЕТА НАУЧНА И БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ ПО ЛОГИСТИКА И УПРАВЛЕНИЕ НА ВЕРИГАТА НА ДОСТАВКИТЕ

петък, 10 ноември 2023 11:43

Изключително вдъхновяваща беше атмосферата по време на Третата научна и бизнес конференция по логистика и вериги на доставките.

   logistics_d52d1_РЕКТОР науч. конф-3.JPG        logistics_9760a_2ТРЕТА_науч. конф-2023.JPG        logistics_9760a_СОФФАРМА ТРЕТА научна и бизнес конференция 2023.JPG

Събитието събра над 300 специалисти от сферата на логистиката - ключови лектори от индустрията и бизнес лидери, представители на академични институции и студенти, които обменяха идеи, иновативни практики и тенденции в сектора.

logistics_9760a_ТРЕТА научна и бизнес конференция 2023.JPG

Благодарим от сърце на всички участници, които допринесоха за обогатяването на тази конференция с тяхното уникално знание и опит! Вашите иновативни идеи и стремеж към непрекъснато усъвършенстване на логистичните процеси са това, което ни движи напред към успешното бъдеще, където ефективността, устойчивостта и знанието вървят ръка за ръка.

logistics_9760a__науч. конф. логистика 2023.JPG

Специални благодарности за нашите звездни лектори! Вашите презентации предоставиха ценни знания, повдигнаха завесите пред добрите практики и ефективни стратегии в логистиката и управлението на веригите на доставките, предизвикаха оживени дискусии и положиха основите на нови партньорства и сътрудничество.

logistics_9760a_3ТРЕТА научна и бизнес конференция 2023.JPG

Конференцията не би била възможна без нашите приятели от бизнеса. Те подкрепиха събитието и развитието на логистичния сектор, и протегнаха ръка на „младите таланти, които ние обучаваме в катедрата и изграждаме като специалисти по логистика, и които правят първите си стъпки в бизнеса“.

Благодарим ви от сърце

  • Софарма Трейдинг АД – Генерален спонсор,
  • Кола Кола ХБК България, ДСВ Роуд, JYSK Bulgaria, CEVA Logistics, Евромаркет Кари – Основни спонсори,
  •  Хюлет-Пакард Ентърпрайз, Луфтханза Техник София, eBag, карго-партнер и Логистична академия – партньори!

logistics_d52d1_ТРЕТА 5_DSC_7241.JPG

Вярваме, че това събитие ще бъде катализатор за нови идеи и стратегии, които ще променят облика на логистиката и управлението на веригите на доставките за в бъдеще.

С нетърпение сме в очакване на следващата ни среща, за да продължим да разширяваме границите на научните постижения и бизнес иновациите в света на логистиката и веригите на доставките.

Галерия снимки от ТРЕТА НАУЧНА И БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ ПО ЛОГИСТИКА И УПРАВЛЕНИЕ НА ВЕРИГАТА НА ДОСТА ...