Катедра "Логистика и вериги на доставките"

Гост-лектор от Медицинския университет Варна представя „Веригата на доставките при въвеждането на новите лекарствени продукти в България“ пред студентите от специалност Бизнес логистика

петък, 19 април 2019 14:50

На 17 април доц. маг. фарм. Евгени Григоров, д.м. бе гост-лектор по дисциплината „Управление на качеството в логистиката“. Темата на неговата лекция  „Веригата на доставките при въвеждането на новите лекарствени продукти в България“  предизвика голям интерес сред студентите от 3 курс от специалност „Бизнес логистика“.

е1.jpg

Чрез представяне на добрите практики на фармацевтично доставяне и стратегиите за доставки при спешни ситуации,  студентите научиха как трябва да се управлява веригата на доставките, за да има надеждна система за лекарствено снабдяване на населението. Описан бе контролът на наличните стоки, обратната логистика и методите за унищожаване на вредните лекарства и на тези с изтекъл срок на годност. Веригата на доставките при въвеждането на новите лекарствени продукти в България трябва да има контролирана среда - това бе изводът на студентите от 3 курс след лекцията на доц. Е. Григоров.

е2.jpg

 

Галерия снимки от Гост-лектор от Медицинския университет Варна представя „Веригата на доставките п ...