Катедра "Индустриален бизнес"

Дипломирането на Випуск 2017

неделя, 03 декември 2017 18:55

Бакалаврите от специалностите „Индустриален бизнес“ и „Бизнес икономика с преподаване на английски език“ получиха дипломите си на тържествена церемония в аула „Максима“.

Абсолвентите

Всеки випуск е посвоему уникален. Сигурен съм, че скоро ще се гордеем с мнозина от вас, откри церемонията доц. д-р Радко Радев, зам.-ръководител на катедра „Индустриален бизнес“.

Доц. Радко Радев

Тези четири години бяха трудни и за нас, и за вас, но няколко млади колеги успешно ни опровергаха и сега се дипломират с успех над 5,50, отбеляза доц. д-р Николай Щерев, ръководител на катедра „Индустриален бизнес“. Студентът не е съд, който да бъде пълнен докато прелее, той е факел, който трябва да бъде запален. Благодаря ви за това, което изградихме заедно, каза той и цитира Конфуции: „Учението без мисъл е безполезно, мисленето без знание е опасно“.

Доц. Николай Щерев

Ние, преподавателите, изразяваме признанието си за постигнатото от вас. Вярвам, че сте достойни възпитаници на катедрата и на университета лидер във висшето образование, приветства дипломантите и проф. д.ик.н. Йосиф Илиев, заслужил професор на УНСС, който  дълги години беше ръководител на катедрата.

Проф. Йосиф Илиев

Отличничката Вероника Йончева благодари на преподавателите за знанията, на родителите - за грижите, на колегите си - за приятелството и споделените вълнения. Нека бъдем смели и упорити, призова тя своите колеги (на снимката долу).

Дипломи и статуетки за бакалавър-отличник получиха и Антоанета Стоянова, Вероника Манушева, Анита Илиева, Цветелин Георгиев и др.

Дипломите си получиха и бакалаврите от специалност „Бизнес икономика“, както и магистрите от „Бизнес икономика“ и „Бизнес анализи и проекти“.

В аула „Максима“

Доц. Щерев поздрави абсолвентите и посочи, че специалността „Бизнес икономика“, която  има 70-годишна история, е водеща е не само в УНСС, но и в страната.

От трите химна, с които започна церемонията, най-хубав е студентският Gaudeamus igitur, защото в него се пее да бъдем весели, докато сме млади. Бъдете млади и успешни, не забравяйте, че сте възпитаници на УНСС. Бъдете горди, че сте завършили тази специалност и този университет, поздрави дипломантите и проф. д.ик.н. Пламен Мишев, декан на Бизнес факултета.

Проф. Пламен Мишев

Отличничката на випуска Мария Георгиева изрази надеждата на колегите си за успешна реализация и удовлетровение от бъдещата работа (на снимката долу).

Галерия снимки от Дипломирането на Випуск 2017 ...