Катедра "Индустриален бизнес"

Бизнес мастър клас "Сглоби теорията с практиката"

сряда, 29 ноември 2017 8:56

Студенти и гости участваха в бизнес мастър клас „Сглоби теорията с практиката“ на тема „Управление на личните финанси, инвестиции и спестявания“. Лектор на събитието, организирано от УниКредит Булбанк и U2Б, беше Крум Алексиев, директор на управление „Корпоративни клиенти“ в УниКредит Булбанк.

В малката конферентна зала

Доц. д-р Радко Радев, директор на Научноизследователския център за развитие на бизнес компетентности „Иновации и конкурентоспособност (U2B), откри лекцията и представи госта.

Доц. Радко Радев (вдясно) и Крум Алексиев

Предизвикателство е да управляваш личните си финанси, изтъкна доц. Радев и насърчи студентите да бъдат активни участници в дискусията.

Крум Алексиев, възпитаник на УНСС, разказа за професионалния си опит - започнал работа в банката заради лекция в университета, която му е дала кураж, и за кариерното си развитие от служител в отдел „Кредитиране“ до директор на управление „Корпоративни клиенти“.

Лекторът

Лекторът посочи няколко важни правила за оценка при избора на подходящи клиенти за кредит и се спря на промяната, настъпила с развитието на технологиите. Те промениха начина, по който комуникираме с клиентите. Банките ще продължат да функционират, а технологиите ще продължат да променят начина на работа, отбеляза Алексиев.

Студентите

Подгответе се да бъдете търговци в каквато и сфера да работите, посъветва студентите лекторът и даде примери за това от какво се нуждаят клиентите и как да се спечели тяхното доверие.

Галерия снимки от Бизнес мастър клас "Сглоби теорията с практиката" ...