Катедра "Индустриален бизнес"

Випуск 2019

неделя, 24 ноември 2019 12:40

Бакалаврите и магистрите от катедра „Индустриален бизнес“ получиха дипломите си.

„Чудих се откъде да започна словото си. Исках да ви поздравя и да се зарадвам, че завършвате, но се чувствам тъжен, че няма да срещам любими студенти, на които съм имал щастието да бъда преподавател. Но това е естественият ход на живота и на нашата професия. Думата, която ме описва в момента е „удовлетворение“. Тя съдържа в себе си определението, към което трябва да се стремите в своя живот. Това означава да преследвате градивни и състоятелни мечти, да ги постигате и въпреки изкушенията от живота да съумеете да останете добри хора“, посочи при откриването на тържествената церемония по дипломирането на бакалаврите и магистрите, завършили специалностите на катедра „Индустриален бизнес“, доц. д-р Радко Радев, заместник-ръководител на катедра „Индустриален бизнес“.

В словото си той посъветва абсолвентите, когато губят, да се вгледат в себе си, а щом печелят – около себе си. „Когато се огледам около себе си виждам причината за моето удовлетворение – тя е във вас, студентите, родителите и колегите ми.“

Доц. Радко Радев

Заместник-деканът на Бизнес факултета и преподавател в катедрата доц. д-р Димитър Благоев също поздрави абсолвентите. „Спомняйте си с добро за университетските си години. Вие сте най-добрите студенти в това направление. За това говори класирането ви с най-висок успех след втори курс, както и успехът ви при завършването“, посочи той. Доц. Благоев пожела на абсолвентите както да бъдат иновативни в работата си, така и винаги да бъдат до семействата си.

Доц. Димитър Благоев

Г-н Венцислав Бичаков, собственик на печатницата "Алианс принт" и възпитаник на УНСС, разказа за пътя си в университета - в началото не бил сигурен в избора си на университет, но бързо се убедил, че това е най-правилното решение. „Знанията, които получих, ми дадоха много възможности. Спаси ме широтата на погледа, който ми дадоха тогавашните преподаватели в катедрата“, каза г-н Бичаков.

Г-н Венцислав Бичаков

„Пожелавам ви не просто успех, а докато се борите да успявате, да продължавате да оставате човеци“, обърна се към абсолвентите доц. д-р Кирил  Димитров от катедра „Индустриален бизнес“.

Доц.  Кирил  Димитров

„За мен беше удоволствие, гордост и привилегия да ви преподавам“, каза гл.ас. д-р Петя Славова и нарече абсолвентите „не просто колеги, а и свои приятели“ (на снимката долу).

„Заедно направихме много, за да се изгради икономическият ви светоглед. Съвместно създавахме квалификацията ви, мотивирахме се, учихме да управляваме ресурсите и да планираме действията. Направихме го, за да можем да променяме себе си и света около нас“, посочи гл.ас. д-р Ивайло Иванов, научен секретар на катедра „Индустриален бизнес“.

Гл.ас. д-р Ивайло Иванов

От името на студентите поздрав отправи Георги Белов: „Катедрата е най-добрият избор за професионално развитие. Благодаря, че в лицето на своите преподаватели срещнах и приятели. Със своите колеги изградихме отношения, които ще останат и след университета“.

Георги Белов

Церемонията продължи с връчването на дипломите (на снимките долу).



Галерия снимки от Випуск 2019 ...