Катедра "МИО и бизнес"

СРЕЩА-ДИСКУСИЯ ,,ОБУЧЕНИЕТО ПО МИО В ДИГИТАЛНАТА ЕРА”

четвъртък, 08 юни 2023 0:00
На 07.06.2023 в Голяма конферентна зала се проведе среща-дискусия ,,Обучението по МИО в дигиталната ера”, организирана от катедрата и Алумни асоциацията на завършилите МИО, УНСС.
Целта на събитието бе да се обсъдят важни теми, свързани с възможността за сближаване на образователния процес и бизнес практиката. Бяха обменени интересни идеи и предложения за развитие на обучителния процес.
ierb_c4a30_1.jpg
Модератор на дискусията беше изявеният пиар експерт г-н Максим Бехар, възпитаник на катедрата.
На срещата присъстваха представители на бизнес средите, експерти в институциите, студенти и преподаватели от катедра ,,МИО и бизнес“ . 

От страна на институциите в дискусията взеха участие приятелите и партньори на катедра „МИО и бизнес“ – г-н Цанко Арабаджиев, Българска банка за развитие, г-жа Величка Терзиева, Flanders Investment & Trade, г-н Калин Маринов, Министерство на иновациите и растежа и г-н Ивайло Денев, Министерството на външните работи.

От страна на бизнеса с изказвания се включиха: г-н Станислав Танушев, Sirma Group, г-н Димитър Гълъбов, Sutherland, г-н Светозар Иванов, Veritas Technologies, г-жа Магдалина Генова, SoftwareOne,  г-жа Яна Пешева и г-жа Марина Янчева, Cargill, г-жа Ваня Ананиева, Intellect schools of languages, г-н Дамян Илиев, Experian, г-жа Силвия Вълчанова, Cargotec, д-р Желязко Вълчев от Primex-Engineering и г-н Георги Малчев, Xplora BG.

Включиха се и студентите от специалност „МИО“ - Стефания Илиева, Габриела Методиева, Антонина Тончева, Стела Николова и Константин Борисов.

КАТЕДРАТА БЛАГОДАРИ НА ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ НА КАТЕДРАТА ЗА УЧАСТИЕТО И АНГАЖИРАНОСТТА В ДИСКУСИЯТА! 

Повече за дискусията и изводите от нея прочетете тук ?? https://tinyurl.com/38dzjcm3

Снимки от дискусията:

ierb_5a973_conf 1.jpg

ierb_5a973_conf 2.jpg

ierb_5a973_conf 3.jpg

ierb_5a973_conf 4.jpg

ierb_5a973_conf 5.jpg

ierb_5a973_conf 6.jpg

Галерия снимки от СРЕЩА-ДИСКУСИЯ ,,ОБУЧЕНИЕТО ПО МИО В ДИГИТАЛНАТА ЕРА” ...