Катедра "МИО и бизнес"

ПРАКТИЧЕСКО УПРАЖНЕНИЕ С БАНКА ДСК

събота, 08 юни 2024 0:00
През летния семестър на 2024 г. експертите от банка ДСК Атанас Динков, Head of Corporate Center Sofia, и Момчил Момчилов, Director Corporate Network, посетиха студентите от 4-ти курс в специалност "МИО", УНСС.
Гост-лекцията се проведе по инициатива на гл. ас. д-р Валентин Билянски по време на дисциплината ,,Международни бизнес операции – II част", водена от гл. ас. д-р Кристиан Желев.
По време на гост-лекцията студентите бяха разделени в 4 групи, на които бяха дадени практически казуси. Казусите са от реални сделки за кредитиране на банката в миналото. Възникнали са съответните проблеми и задачата на студентите беше да предложат решения.
Двамата експерти на банката са в ролята на клиентите/кредитополучателите. Накрая представител от всяка група студенти представи решенията. Участниците получиха награди.
Студентите останаха с много добри впечатления от инициативата. Те споделиха, че за тях е интересно да дискутират със служители на ръководни позиции от ДСК казуси от практиката, както и да обсъдят с тях възможностите за професионална реализация.

Галерия снимки от ПРАКТИЧЕСКО УПРАЖНЕНИЕ С БАНКА ДСК ...