Катедра "МИО и бизнес"

ДОЦ. Д-Р ВЕСЕЛА ТОДОРОВА ЗА МАГИСТЪРСКАТА ПРОГРАМА МАГИСТЪРСКАТА ПРОГРАМА „МЕЖДУНАРОДЕН МЕНИДЖМЪНТ“, ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ,

неделя, 13 август 2023 0:00
? Доц. д-р Весела ТОДОРОВА, координатор на МАГИСТЪРСКАТА ПРОГРАМА „МЕЖДУНАРОДЕН МЕНИДЖМЪНТ“ ??????, ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ, отговаря на въпроси за нея:
ierb_dd242_8. Vesela i MM.jpg
? КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА МАГИСТЪРСКАТА ПРОГРАМА?
? Магистърската програма е в три семестъра в дистанционна форма на обучение. В нея могат да се обучават всички – с бакалавърска и с друга магистърска степен, без тези завършили специалност „Международни икономически отношения“. Основните дисциплини, които се изучават са свързани с международния бизнес, международната търговия, иновациите, международния маркетинг, международните финанси, капиталовите пазари, международния финансов мениджмънт.
? КАКВИ КОМПЕТЕНЦИИ И УМЕНИЯ РАЗВИВА В СТУДЕНТИТЕ?
? След завършването на магистърската програма по „Международен мениджмънт“ студентите ще познават в дълбочина международните бизнес операции, ще могат да вземат обосновани тактически и стратегически решения в сферата на мениджмънта, ще могат правилно да управляват активи на капиталовите пазари, ще се справят с подготовката и управлението на инвестиционни проекти и в крайна сметка ще бъдат едни успешни мениджъри.
? КАКВИ МЕТОДИ СЕ ИЗПОЛЗВАТ В ОБУЧЕНИЕТО?
? Преподаването е изцяло „отдалечено“ и се прилагат най-съвременни форми и методи на обучение. Практическите примери, работата с реални данни и решаването на казуси подпомагат за формирането на специалисти, които могат да се справят със съвременните предизвикателствата при управлението на компании и отдели в държавни учреждения.
? НА КОГО И ЗАЩО ПРЕПОРЪЧВАТЕ ТАЗИ МАГИСТЪРСКА ПРОГРАМА?
? „Международен мениджмънт“ се предлага в дистанционна форма на обучение и е подходяща за всички, които искат да усъвършенстват и надградят своите знания и практически умения с цел кариерно израстване или започване на нова работа на по-добра позиция. Магистърската програма е еднакво привлекателна както за икономисти, така и за неикономисти.
? КАКВИ ПРОФЕСИИ МОГАТ ДА УПРАЖНЯВАТ ЗАВЪРШИЛИТЕ МАГИСТЪРСКАТА ПРОГРАМА?
? Магистрите по „Международен мениджмънт“ обикновено намират успешна реализация в български и международни компании, както и в държавната администрация на длъжности на средно и висше управленско равнище. Завършилите магистърската програма притежават необходимата квалификация и конкурентни предимства за успешно интегриране в компании от всички икономически дейности.
??? Приемът е отворен до 1 септември в УНСС или до 3 септември онлайн на https://magistri.unwe.bg/

??? Повече информация и учебния план на програмата вижте тук: 
https://departments.unwe.bg/ierb/bg/pages/26431/%d0%b4%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bd%d1%86%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%bd%d0%be-%d0%be%d0%b1%d1%83%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5.html 
? За актуална информация заповядайте и в групата за прием в магистърските програми на катедра "МИО и бизнес", УНСС ? https://www.facebook.com/groups/1262259521348616

Галерия снимки от ДОЦ. Д-Р ВЕСЕЛА ТОДОРОВА ЗА МАГИСТЪРСКАТА ПРОГРАМА МАГИСТЪРСКАТА ПРОГРАМА „МЕЖДУ ...