Катедра "МИО и бизнес"

ДОЦ. Д-Р АЛЕКСАНДЪР ХРИСТОВ ПРЕДСТАВЯ МАГИСТЪРСКАТА ПРОГРАМА „ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ“

четвъртък, 17 август 2023 0:00

 Доц. д-р Александър ХРИСТОВ, координатор на МАГИСТЪРСКА ПРОГРАМА „ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ“ ?????????? ?? (РЕДОВНО ОБУЧЕНИЕ, 2 СЕМЕСТЪРА), отговаря на въпроси за нея:

ierb_2916b_АХРИСТОВ_ДМ.png

? КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА МАГИСТЪРСКАТА ПРОГРАМА?
? Магистърската програма е една от малкото в България, в чийто фокус стои дигиталния маркетинг и комуникации – една нова, привлекателна и бързоразвиваща се сфера с огромен потенциал. Обучението обхваща теми и дисциплини като основи на дигиталния маркетинг, инфлуенсър маркетинг, маркетинг в социалните мрежи, управление на онлайн магазин, маркетингови изследвания, контент маркетинг, информационна сигурност и много други. Програмата е създадена заедно с още 6 университета в Европа и отразява международния опит в областта.
? КАКВИ КОМПЕТЕНЦИИ И УМЕНИЯ РАЗВИВА В СТУДЕНТИТЕ?
? Програмата по дигитален маркетинг (за разлика от множеството кратки курсове) дава задълбочени знания за това как функционира дигиталната среда и какви дейности могат да се предприемат в нея. Уменията са свързани с планиране и реализация на кампании онлайн, особено в социалните мрежи – както стратегии, така и конкретни техники.
? КАКВИ МЕТОДИ СЕ ИЗПОЛЗВАТ В ОБУЧЕНИЕТО?
? По време на занятията се дискутират примери на успешни дигитални маркетингови кампании, самостоятелните задания са свързани с разработването на стратегии и тактики за брандове и разработването на собствени канали в социалните мрежи.
? НА КОГО И ЗАЩО ПРЕПОРЪЧВАТЕ ТАЗИ МАГИСТЪРСКА ПРОГРАМА?
? Препоръчваме програмата по дигитален маркетинг на всички, които искат да реализират въздействащи кампании в дигитална среда или да подпомогнат развитието на малък бизнес в социалните мрежи.
? КАКВИ ПРОФЕСИИ МОГАТ ДА УПРАЖНЯВАТ ЗАВЪРШИЛИТЕ МАГИСТЪРСКАТА ПРОГРАМА?
? Завършилите могат да работят като маркетингови и комуникационни специалисти в компании или в дигитални и комуникационни агенции. Програмата дава отлични възможности за всеки да развива свой онлайн бизнес или да промотира свой бизнес в социалните мрежи или в други дигитални канали.
??? Приемът е отворен до 1 септември в УНСС и до 3 септември онлайн на https://magistri.unwe.bg/

??? Повече информация и учебния план на програмата вижте тук: https://departments.unwe.bg/ierb/bg/pages/26430/%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%be%d0%b2%d0%bd%d0%be-%d0%be%d0%b1%d1%83%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5.html 

? За актуална информация заповядайте и в групата за прием в магистърските програми на катедра "МИО и бизнес", УНСС ? https://www.facebook.com/groups/1262259521348616

Галерия снимки от ДОЦ. Д-Р АЛЕКСАНДЪР ХРИСТОВ ПРЕДСТАВЯ МАГИСТЪРСКАТА ПРОГРАМА „ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИН ...