Катедра "МИО и бизнес"

УСПЕШНО ЗАВЪРШИ СТАЖАНТСКАТА ПРОГРАМА СЪС СЪДЪРЛАНД БЪЛГАРИЯ

сряда, 10 май 2023 0:00
На специална среща с изпълнителния директор на Съдърланд България г-н Димитър Гълъбов завърши стажантската програма на катедра "МИО и бизнес" с компанията.
В нея участваха четирима наши студенти от специалности "МИО" и "МИО на английски език" - Оксана Великсар, Вейдехи Упасани, Иванина Узунова и Красимир Данков. Те се адаптираха отлично и успяха да се справят с изискванията на менторите си в компанията. Студентите споделиха, че са придобили много ценни знания и умения по време на стажа по Customer Success Management.
ierb_8fa98_2.jpeg
ierb_8fa98_3.jpeg
ierb_8fa98_4.jpeg
ierb_8fa98_5.jpeg
Официално сертификатите им бяха връчени от менторите им в програмата - г-жа Галя Станева, Оперативен мениджър и Аспарух Жаромски, Мениджър екип в Sutherland Bulgaria.
ierb_8fa98_1.jpeg
Г-н Гълъбов връчи на доц. д-р Моника Моралийска, зам-ръководител на катедра "МИО и бизнес", благодарствено писмо за съдействието на катедрата при организирането на стажа, както и в израз на доброто сътрудничество, което компанията има с нашия университет. От своя страна, тя също благодари за предоставената възможност, която развива компетенциите на студентите в реална бизнес и международна среда.
ierb_8fa98_6.jpeg
Вижте впечатленията на студентите в сайта на Sutherland Bulgaria ?? https://www.sutherlandglobal.bg/news/ или в страницата на катедрата ?? https://departments.unwe.bg/ierb

Галерия снимки от УСПЕШНО ЗАВЪРШИ СТАЖАНТСКАТА ПРОГРАМА СЪС СЪДЪРЛАНД БЪЛГАРИЯ  ...