Катедра "МИО и бизнес"

Награждаване на победителите в студентския конкурс за есе

събота, 16 октомври 2021 0:00
В рамките на вчерашната научна конференция се състоя конкурсът за студентска разработка, организиран от катедра „МИО и бизнес“ и Студентски съвет, УНСС.
Студентите представиха своите теми, които бяха оценени от научното жури като съдържание, оригиналност, лична позиция и представяне. Въпреки, че всички презентации бяха на високо ниво, трябваше да бъдат излъчени трима победители и това сериозно затрудни журито.
??Първо място беше отредено на Даная Желязкова, студентка в Магистърска програма „Международни финанси и бизнес“ за нейната разработка на тема: „Програмата InvestEU. Разлики с Европейския фонд за стратегически инвестиции (EFSI)“
??Второ място спечели Елина Цветкова, студентка в специалност „Финанси“, за презентацията си на тема: “Банковият сектор в България – промени и регулации след приемането на страната в Европейски съюз“
??Трета награда отиде при Chiara Alaimo, студентка в дуалната магистърска програма по Международен бизнес на катедрата с University of the International Studies of Rome в Рим (UNINT), за разработката си на тема: „Contemporary problems of the Italian foreign policy: the analysis of the Libyan issue“.
Катедрата поздравява всички участници за отличното представяне и им пожелава да бъдат все така мотивирани и активни!

Галерия снимки от Награждаване на победителите в студентския конкурс за есе ...