Катедра "Човешки ресурси и социална защита"

Дипломираха се магистрите от специалностите „Икономика на човешките ресурси“, „Застраховане и социално дело“ и „Здравословни и безопасни условия на труд"

сряда, 11 декември 2019 11:18

„С част от вас точно преди година бяхме в тази зала, когато се дипломирахте като бакалаври. Тогава ви пожелах да се видим след една година. Това пожелание днес се сбъдва - вече сте магистри. Нека взаимно да се поздравим за успеха ви“, каза  доц. д-р Галина Димитрова, научен секретар на катедра „Чoвешки ресурси и социална защита", при дипломирането на магистрите, завършили специалностите „Икономика на човешките ресурси“, „Застраховане и социално дело“ и „Здравословни и безопасни условия на труд“.

В аула „Максима“

Доц. Димитрова пожела на дипломантите след години да бъдат част от Стената на славата на нашия университет и заяви: „Ние вярваме във вас и се надяваме, че ще бъдете достойни възпитаници на нашата катедра. Пожелаваме ви много здраве, лично щастие и успехи във всички начинания. Винаги сте добре дошли в УНСС.“

Доц. Галина Димитрова

Проф. д-р Маргарита Атанасова, декан на Общоикономическия факултет, също поздрави присъстващите. „Трябва да сте горди с постигнатото. В днешно време е трудно да съчетаваш и работа, и учение. Мисля, че инвестициите, които сте направили в самите себе си, ще се усетят много повече в бъдеще, за което се казва, че ще бъде много турбулентно. Ще се изискват бърза адаптация, много търпение, толерантност и смелост. Сигурна съм, че можете всичко това и ще го докажете“, каза проф. Атанасова.

Проф. Маргарита Атанасова

Доц. д-р Тодор Тодоров пожела на абсолвентите дипломите да им отворят много врати в бъдеще и да бъдат първата стъпка към очакващите професионални успехи.

Доц. Тодор Тодоров

Церемонията продължи с връчване на дипломите (на снимките долу).

Галерия снимки от Дипломираха се магистрите от специалностите „Икономика на човешките ресурси“, „З ...