Катедра "Предприемачество"

Първият випуск на специалност „Предприемачество“ получи своите дипломи

петък, 16 декември 2011 18:00

В тържествената обстановка на Ритуалната зала на УНСС се състоя церемонията по връчване на Дипломите на първия випуск “бакалаври’ по специалност „Предприемачество”. Усещането за празник се подсилваше от приповдигнатото настроение на облечените в тоги випускници и преподаватели, еднакво удовлетворени и радостни от постигнатото.

Обстоен преглед на извървения през годините нелек път, от идеята за подготовка на млади хора в предприемачески умения в самостоятелна специалност - до днешния празничен ден, направи авторът и движещата сила за нейната реализация, ръководителят на катедрата и директор на Института за развитие на предприемачеството - проф. Кирил Тодоров.

Сред гостите на събитието бяха Марияна Велкова, изпълнителен директор на ИАНМСП, Нина Тодорова, зам. изп. директор на ИАНМСП, Станимир Милев – председател на надзорния съвет на „АБ” АД – Хасково и Александър Караиванов – управител на „4 me”. Всеки, от които, поздрави младите хора, връчвайки им дипломи и ги насърчи към успешна реализация. 

Церемония

Церемония

Церемония

Церемония

Церемония

 

Галерия снимки от Първият випуск на специалност „Предприемачество“ получи своите дипломи ...