Катедра "Предприемачество"

Възпитаници на катедра „Предприемачество“ споделят предприемаческия си опит в ефир в деня на студентския празник

събота, 10 декември 2022 15:35

Несравнимият по сила на емоциите празник на българските студенти бе повод за поканата за участие в програма „Христо Ботев“ на БНР на двама възпитаници на катедра „Предприемачество“ – Цветелина Динчева и Християн Стоилков, съвременни млади предприемачи, и един от техните преподаватели – доц. д-р Костадин Коларов, директор на Института по предприемачество и ръководител на катедра „Предприемачество“ на УНСС.

След кратко представяне на историята на обучението по предприемачество в УНСС от доц. Костадин Коларов и неговите отговори на зададените въпроси от водещата на предаването, г-жа Калина Станева, относно избора на предприемаческата кариера и факторите на предприемаческия успех, думата бе дадена на младите предприемачи.

Излъчването на живо от студиото не смути ни най-малко възпитаниците на катедрата и искрено, но и със самочувствие, те споделиха основните моменти и предизвикателства на своето развитие като предприемачи, ролята на образованието в този процес и наученото от практиката.

Част от споделеното в ефир може да бъде прочетено от сайта на БНР, където е даден и линк към пълния запис от предаването - https://bnr.bg/hristobotev/post/101748126/kostadin-kolarov.

Галерия снимки от Възпитаници на катедра „Предприемачество“ споделят предприемаческия си опит в еф ...