Катедра "Предприемачество"

Студент от специалност "Предприемачество" е победител в конкурса за младежко есе на Асамблеята на МСП, издание 2021 г.

четвъртък, 29 септември 2022 13:36

Студентът от магистърска специалност "Предприемачество" Кристина Димова е победителят в миналогодишното издание на конкурса за младежко есе, организиран от Асамблеята на МСП под егидата на Европейската комисия.

Кристина Димова - победител в изданието за 2021 г.

Темата на конкурса за 2021 г. е "От какво се нуждаят МСП, за да станат устойчиви и издръжливи в контекста на COVID-19 и други глобални предизвикателства?", а есето на Кристина Димова е със заглавие „Доброто, дигиталното и човешкото“ и с подзаглавие „И тайната съставка, наречена социокрация“. 

Есето може да бъде намерено тук. Благодарение на това г-ца Димова получава покана и за участие в младежкия слот на EU Industry Days 2022 като говорител в панелите „Вдъхновяващ диалог с младите европейци“ и „След 2008 г., след 2020 г.“. Взима участие и в младежкия диалог на комисар Бретон като представител на България сред 18 младежи от цяла Европа. Дискусията е на тема "предприемачество". Извън това е в екипа на 9Academy - обучителна програма за професионални и личностни умения, а вече и, по нейните думи, "щастливо попълнение в магистърската програма "Предприемачество" със специализация "Бизнес предприемачество".

Галерия снимки от Студент от специалност "Предприемачество" е победител в конкурса за младежко есе ...