Катедра "Счетоводство и анализ"

Ernst & Young представи пред студенти от специалностите "Счетоводство" и "Финанси" възможностите за кариерно развитие

събота, 05 декември 2020 13:53

По инициатива на проф. Снежана Башева, ръководител на катедра „Счетоводство и анализ“ бяха поканени г-н Найден Костадинов, съдружник и г-жа Надя Михова, HR мениджър да запознаят студентите със стажантските програми EY.

Гостите бяха приветствани от гл. ас. д-р Лили Джонева „Благодаря, че се отзовахте на нашата покана. Надявам се студентите да оценят и да се възползват от предоставените възможности за участие в стажантските програма“.

Г-жа Михова подчерта приоритета на компанията в програмите, а именно стажантите да се развиват и постигат максимум на техния потенциал.

 

Студентите придобиха представа за основни бизнес приоритети, фирмената култура и ценности на EY. Представен беше и обхватът на професионални услуги на фирмата, от което студентите научиха повече за това колко разнообразна и всеобхватна може да бъде реализацията в областта на счетоводството и финансите.

Студентите разбраха как и защо стаж в EY би могъл да e ценен за тяхното професионално развитие и кариерна ориентация.

В края на презентацията беше обсъдена и темата за важността при избора на първи работодател.

За повече информация

 

Събитията се организират в рамките на договора за сътрудничество между УНСС и ЕY България с координатор гл. ас. д-р Лили Джонева, катедра „Счетоводство и анализ“. ЕY в България (https://www.ey.com/bg_bg) присъства на българския пазар от 1992 г. В момента в нея работят 300 служители които предоставят професионални услуги на голям клиентски портфейл от частни клиенти и предприемачи, стартиращи бизнеси, публични компании и големи международни корпорации.

Галерия снимки от Ernst & Young представи пред студенти от специалностите "Счетоводство" и "Финанс ...